Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Podporte svoj lokálny bikeshop, vyzývajú slovenskí cyklisti

Prečítajte si zopár tipov, ako podporiť svoj lokálny bicyklový obchod.
Martin Sarvaš
 Podporte svoj lokálny bikeshop, vyzývajú slovenskí cyklisti

Slovenskí cyklisti sa spojili a vyzývajú ľudí, aby podporili svoje lokálne bicyklové obchody.

Od pondelka sa na Slovensku otvorili dvere na bicyklových predajniach a servisoch, ktoré boli zatvorené vrámci opatrení proti šíreniu nového koronavírusu COVID-19.

Kríza spôsobená koronavírusom, samozrejme, ovplyvňuje aj chod bicyklových obchodov, a preto je práve teraz ten správny čas, kedy by ste ich mali podporiť.

Vytvorili sme výzvu s názvom „Podpor svoj lokálny bikeshop“, do ktorej sa k nám pripojili aj viacerí slovenskí cyklisti ako Juraj Sagan, Martin Knapec, Matúš Štoček, Vanesa Petrovská, Denis Kohút, bratia Velitsovci a iní.

PODPORTE SVOJ LOKÁLNY BIKE SHOP!

PODPORTE SVOJ LOKÁLNY BIKE SHOP!Bicyklové obchody sú od pondelka opäť otvorené a chceli by sme vás poprosiť, aby ste ich v týchto ťažkých časoch aj vy podporili. Či už si kúpite nový bicykel alebo maličkosti ako náhradnú dušu, náradie alebo helmu, je úplne jedno. Každá drobnosť sa ráta.Našu výzvu podporili aj mnohí slovenskí cyklisti – Juraj Sagan, bratia Velitsovci, Martin Knapec, Michael Kolář, Adam Rojček, Matúš Štoček a ďalší.Ďakujeme!Poznámka: Pri nákupoch dodržujte všetky odporúčané opatrenia ako nosenie rúška či chodenie do obchodu po maximálne 1-2 osobách. Ak má váš lokálny bicyklový internetový obchod, využite túto službu a nakupujte z domu.

Uverejnil používateľ Biker magazín Pondelok 30. marca 2020

Ak podporiť svoj lokálny bikeshop/servis?

1. Kúpte niečo, čo ste mal v pláne kúpiť

Nemusí to byť hneď celý nový bicykel, ale ak ste mali v pláne nákup bicykla, teraz tým môžete pomôcť aj iným. Fungovanie obchodov však podporíte aj kúpou maličkostí ako duše, svetlá, oblečenie, chrániče, helmy alebo čokoľvek iné, čo ste si plánovali v najbližšej dobe kúpiť.

2. Dajte si zoservisovať bicykel

Ak ste počas karantény tak ešte nespravili, teraz je ten správny čas. Dajte si skontrolovať bicykel, pripraviť na sezónu, opravte a vymeňte všetko, čo treba. Aj mechanici sa teraz určite potešia, keď budú mať zašpinené ruky vašej retiazky.

3. Kúpte niekomu darček

Ak vám nič nechýba a bicykel máte poriadne pripravený na sezónu, môžete stále potešiť a prekvapiť aj vašich blízkych či kamarátov. Boli by ste prekvapení, koľko radosti a úžitku dokáže spraviť obyčajná sada na čistenie a mazanie bicykla. Potešte druhých a zároveň podporíte svoj lokálny bike shop.

4. Zdieľajte ďalej

Ak ste čokoľvek z predošlých tipov splnili, ale vlastne aj keď nie, svoj lokálny bicyklový obchod môžete podporiť aj bez akéhokoľvek investovania peňazí. Stačí, ak svojim kamarátom a známym posuniete tieto informácie, pripomeniete mu, že si má dať zoservisovať bicykel alebo označte váš bikeshop alebo servis na instagrame. Určite sa potešia!

Pri nákupoch dodržujte všetky odporúčané opatrenia ako nosenie rúška či chodenie do obchodu po maximálne 1-2 osobách. Ak má váš lokálny bicyklový internetový obchod, využite túto službu a nakupujte z domu.

Vaše komentáre

Aktuality

17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

Včera 23:17 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Zavrieť reklamu