Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Takto vyzerá nové oblečenie všetkých cyklistických tímov WorldTour v sezóne 2022

Pozrite si, v čom budú oblečení pretekári tímov WorldTour v sezóne 2022. Niektoré tímy nezmenili takmer nič, no niektoré zmenili kompletne dizajn i farby. Či k lepšiemu, to už necháme na vás.
Martin Sarvaš
 Takto vyzerá nové oblečenie všetkých cyklistických tímov WorldTour v sezóne 2022

Cyklistická sezóna 2022 sa začína už o pár týždňov, takže by ste si mali poriadne naštudovať, v akých dresoch budú jazdiť pretekári najlepších svetových tímov kategórie WorldTour.

S veľmi peknými dresmi, decentným dizajnom a vkusnými farbami prišli tímy Bora-Hansgrohe, Cofidis, Trek-Segafredo i QuickStep. Naopak krok späť spravili v tíme BikeExchange-Jayco, kde zmenili farbu zo zelenej na modrú, čo by vlastne nebol problém, ale dizajn im skutočne nevyšiel.

V rovnakých resp. veľmi podobných dresoch ako vlani uvidíme v roku 2022 tímy AG2R Citröen, Astana Qazaqstan, Bahrain Victorious, EF Education–EasyPost, Groupama-FDJ, DSM aj UAE.

Vo fotogalérii (nižšie) nájdete nové oblečenie všetkých osemnástich cyklistických tímov WorldTour v sezóne 2022.

Prečítajte si tiež

V čom bude oblečený Peter Sagan?

Keďže Peter Sagan prestúpil do francúzskeho tímu TotalEnergies, v roku 2022 už nie je v najvyššej lige WorldTour, aj keď majú ambície na postup.

Práve Peter Sagan nedávno predstavil najnovšie oblečenie svojho nového tímu TotalEnergies, v ktorom budú pretekať v sezóne 2022.

Jazdci budú mať biele dresy a modré nohavice. Keďže Peter Sagan je majstrom Slovenska, za iných okolností by sa jeho dres výrazne odlišoval od zvyšku tímu, avšak tentokrát je takmer identický. Dres Petra Sagana sa odlišuje slovenskou trikolórou v prednej časti dresu a na manžetách nohavíc a tiež dúhovými pásikmi na golieri a rukávoch.

Nové oblečenie je značky Sportful, ktorú do tímu priniesol Sagan spolu so Specializedom.

 

Aktuality

Včera 17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

Včera 17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

Včera 16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

Včera 10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

27.03.2024 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Zavrieť reklamu