Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Trenažéry

Test: Trenažér Wahoo Kickr

Hodnotenie: 4.5/5
1 199,99
Biker
Test: Trenažér Wahoo Kickr
  • Typ: Priamy pohon
  • Maximálna záťaž: 2 200 W
  • Maximálny simulovaný sklon: 20 %
  • Hmotnosť: 21,5 kg
  • Zotrvačník: 7,25 kg
  • Kazeta súčasť balenia: Áno
  • Hlučnosť: 61 dB
  • Cena: 1 199,99 Eur

Kickr je najvyšší model od značky Wahoo. Ponúka fantastický pocit pri používaní vďaka relatívne veľkému zotrvačníku s hmotnosťou 7,25 kg a zároveň je veľmi tichý.

Nastavenie trenažéra je veľmi jednoduché, Kickr je dodávaný s kazetou a dlhým napájacím káblom, takže asi nebudete potrebovať predlžovací kábel.

Po nastavení trenažéra budete mať k dispozícii veľmi pevný a stabilný stroj pre šprinty so záťažou až do 2 200 W a simulovaným stúpaním do 20% – nie sú to najvyššie hodnoty v teste, ale drvivej väčšine cyklistov by mali stačiť.

Presnosť merania výkonu sa oproti modelu Wahoo Kickr 2019 zlepšila z +/- 2% na +/- 1% a trenažér sa teraz dokáže automaticky kalibrovať.

Oproti predchádzajúcemu modelu sú iné aj oporné body, ktoré umožňujú päťstupňový bočný náklon čo poskytuje realistickejší pocit z jazdy.

Trenažér Kickr nedisponuje žiadnymi nezmyselnými funkciami ani špecifikáciami no zároveň nie je lacný, ale vo všetkom, na čo je určený v tom bez zaváhania vyniká.

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 17:14 Po Cape Epic potvrdzujú Števková s Krahulcovou výbornú formu aj na pretekoch 4 Islands, kde sú priebežne na 3. mieste (+ galéria).

Slovenské duo pretekárok Janka Keseg Števková s Martinou Krahulcovou nastúpili do ďalších etapových pretekov dvojíc, tentokrát v Chorvátsku na podujatí 4 Islands. V pretekoch sa im darí a zatiaľ v každej etape skončili na vynikajúcom 3. mieste!

Včera 16:30 Video: Toto je trať 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Minulý týždeň odštartoval seriál svetového pohára v horskej cyklistike podujatiami XCC a XCO v brazílskej Mairiporã. Pretekári mali niekoľko dní na oddych a doladenie formy a už počas soboty a nedele sa môžeme tešiť na druhé kolo svetového pohára.

Včera 15:58 Juan Pedro López je celkovým víťazom pretekov Okolo Álp, poslednú etapu vyhral Aurélien Paret-Peintre.

26-ročný Španiel si pripísal na talianskych etapových pretekoch svoje prvé profesionálne víťazstvo, keď vyhral tretiu etapu, a zároveň sa stal po prvýkrát víťazom celkovej klasifikácie.

Včera 11:13 Fotogaléria: Ako Peter Sagan jazdil aj varil na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

„Takto dobre som sa necítil už asi 10 rokov,“ povedal Peter pri našej poslednej spoločnej večeri. „Som naozaj rád, že sme sa tu stretli takáto skvelá partia a dúfam, že sa takto ešte stretneme.“

Včera 10:49 Lukáš Kubiš vyhral Pardubické kritérium, druhý skončil Štoček.

Kubiš pokračuje v úspešnej sezóne víťazstvom kritéria v Pardubiciach, na ktorom skončil druhý ďalší Slovák Matúš Štoček a tretí finišoval víťazov český tímový kolega z Elkov-Kasper Daniel Mráz.

Biker hodnotenie

Skvelý: jednoznačne najlepší vo svojej triede
Veľmi dobrý: jeden z najlepších na trhu
Dobrý: odvedie si svoju prácu
Priemerný: ničím výnimočný
Podpriemerný: istým spôsobom nevhodný
Slabý: radšej si nájdite niečo iné
Nebezpečný, hlúpy alebo oboje dokopy
Zavrieť reklamu