Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Birell BikeFest 2021: Posledná šanca na zvýhodnené štartovné na Rock Machine Enduro Race a XLC BikeFest Maratón

Akcia na zvýhodnené štartovné na enduro preteky a maratón platí ešte 25. augusta do polnoci.
Biker

Využite poslednú šancu na zvýhodnenú sumu na štartovné na maratón a enduro preteky na Birell Bikefeste 2021 – Rock Machine Enduro Race a XLC BikeFest Maratón.

Pri online registrácii ušetríte desať eur a nemusíte sa pred pretekmi zbytočne stresovať a naháňať, aby ste stihli registráciu.

Za štartovné na Rock Machine Enduro Race zaplatíte na mieste 40 eur (Elite) resp. 30 eur (Hobby), pričom v online registrácii ušetríte u oboch kategórií 10 eur, takže za online registráciu zaplatíte 30 eur (Elite) a 20 eur (Hobby).

Za štartovné na XLC BikeFest Maratón zaplatíte na mieste 30 eur a pri online registrácii ušetríte rovnako ako u endura 10 eur, takže za online registráciu dáte 20 eur. Stále platí, že kadeti a kadetky do 16 rokov majú štartovné zadarmo.

Akcia na zľavnené štartovné na Rock Machine Enduro Race a XLC BikeFest Maratón platí do stredy 25. augusta do polnoci.

XLC BikeFest Maratón 2021
  • Dátum: nedeľa, 29. august
  • Čas: 10:00 hod
  • Štartovné: 20 € cez internet, 30 € pri registrácii na mieste, kadeti a kadetky do 16 rokov zadarmo (registrácia na mieste sa uzatvára o 09:30)
XLC BikeFest Maratón 2021Online registrácia
Rock Machine Enduro Race 2021
  • Kategória pretekov: kvalifikačné preteky Svetovej enduro série (Enduro World Series), súčasť slovenského enduro pohára
  • Dátum: sobota, 28. august
  • Čas: 09:30 hod
  • Štartovné: Elite: 30 € cez internet, 40 € pri registrácii na mieste; Hobby: 20 € cez internet, 30 € na mieste (registrácia na mieste sa uzatvára o 9:00)
Rock Machine Enduro RaceOnline registrácia

Vaše komentáre

Aktuality

17:48 Detaily a špecifikácia pretekárskeho špeciálu Trek Madone SLR Madsa Pedersena.

Bicykel s unikátnym dizajnom priniesol Pedersenovi šťastie a pripísal si na ňom víťazstvo na belgickej klasike Gent-Wevelgem.

17:01 Wout van Aert má za sebou operáciu, na bicykel však tak skoro nevysadne.

Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.Pri páde na klasike Dwars door Vlaandren utrpel Van Aert zlomeniny siedmich rebier, hrudnej aj kľúčnej kosti.

16:29 Vanesa Petrovská končí v tíme NS Bikes UR Team.

Oznámila to dnes prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

10:17 Wout van Aert aj Jasper Stuyven musia podstúpiť operácie po hrozivom hromadnom páde.

Van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier, zatiaľ čo Stuyven má zlomenú kľúčnu kosť. Obaja sú hospitalizovaný v nemocnici v belgickom Herentals.

Včera 23:17 Wout van Aert má vraj zlomenú hrudnú aj kľúčnu kosť a až sedem rebier.

Tím Visma – Lease a Bike pôvodne informoval o „zlomeninách niekoľkých rebier a kľúčnej kosti“, no neskôr večer sa objavili správy, že má aj fraktúru hrudnej kosti. Rozsiahle zranenia utrpel pri hromadnom páde na pretekoch Dwars door Vlaanderen. (Domestique)

Zavrieť reklamu