Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Lidl sa stal hlavným sponzorom cyklistického tímu z UCI World Tour Lidl-Trek

Lidl rozvíja svoj prísľub v rámci podpory profesionálnej cyklistiky a stal sa hlavným sponzorom a strategickým partnerom Lidl-Trek.
Matúš Bušík
Lidl sa stal hlavným sponzorom cyklistického tímu z UCI World Tour Lidl-Trek

Dlhodobé partnerstvo s jedným z popredných tímov medzinárodnej cyklistiky sa začal dvoma najtradičnejšími cyklistickými podujatiami, a to ženskými pretekmi Giro d’Italia (30. júna 2023) a mužskými pretekmi Tour de France (1. júla 2023), kde sa Lidl-Trek premiérovo postavil na štart.

Partnerstvo, ktoré nemôže byť vhodnejšie: Dve medzinárodné značky, ktoré spája záväzok k výkonu. Lidl a Trek majú spoločne ambiciózne plány.

Jedným z nich je vybudovať tím na globálnej cyklistickej scéne, ktorý bude inšpirovať a nadchýňať fanúšikov cyklistiky, budúcu generáciu ženských a mužských šampiónov, ako aj všetkých profesionálnych či amatérskych cyklistov.

Ako partneri sa Lidl a Trek zamerajú nielen na športové úspechy, ale aj na celkový zdravý životný štýl, vrátane cvičenia a športu ako aj uvedomelej výživy.

Pre obe spoločnosti je zásadne dôležité podporovať zdravý a udržateľný spôsob života ako súčasť našej spoločenskej zodpovednosti.

„Chceme byť vzorom v rámci udržateľnej cyklistiky. Preto sme nadšení, že môžeme podporiť silný, rôznorodý tím špičkových medzinárodných športovcov. Sme presvedčení, že zdravá strava a aktívny životný štýl, formovaný športom a cvičením, posilňuje zdravie ľudí. Tak, ako sú naše Lidl produkty dostupné pre všetkých, cyklistika je šport pre všetkých a vhodný pre každého, kto chce byť aktívnejší v rámci svojho každodenného života. Toto je myšlienka, o ktorú sa chceme podeliť s čo najväčším počtom ľudí,“ povedal Tomáš Bezák, vedúci úseku komunikácie Lidl Slovenská republika.

„Súčasťou nášho poslania je poskytovať našim zákazníkom vynikajúce služby a je zjavné, že Lidl má rovnaké zmýšľanie. Tešíme sa na úzku spoluprácu pri budovaní najlepších cyklistických tímov na svete a zároveň veríme, že tak k cyklistike inšpirujeme aj širokú verejnosť,“ povedal John Burke, prezident spoločnosti Trek.

Lidl a Trek

Lidl, súčasť skupiny Schwarz, je jedným z popredných predajcov potravín v  Európe. V súčasnoti prevádzkuje viac ako 12-tisíc predajní a viac ako 200 logistických centier v 31 krajinách.

Spoločnosť Trek Bicycle je svetový líder v dizajne a výrobe bicyklov, ako aj s tým súvisiacich produktov. Trek verí, že práve bicykel môže byť jednoduchým riešením mnohých zložitých problémov sveta. Spoločnosť sa zaväzuje odstraňovať bariéry, ktoré bránia ľuďom častejšie využívať bicykle na dopravu, oddych a inšpiráciu.

Vždy aktuálne a zaujímavé informácie o spoločnosti Lidl Slovenská republika nájdete na stránkach www.lidl.sk, www.spolocenskazodpovednost.sk  a na sociálnych sieťach.

Facebook: www.facebook.com

Instagram: instagram.com

YouTube: www.youtube.com

LinkedIn: www.linkedin.com

Aktuality

16:38 Najhoršia bola prvá polhodina. Wout van Aert opisuje pád, pri ktorom utrpel zlomeniny rebier, kľúčnej aj hrudnej kosti.

Van Aert utrpel najhoršie zranenia zo všetkých pretekárov, ktorí skončili na zemi pri hromadnom páde na klasike Dwars door Vlaandren.

14:14 Foto: Ako to vyzeralo na prezentácii tímov na Giro d’Italia 2024.

176 jazdcov z 22 tímov má za sebou prezentáciu a najbližšie tri týždne ich čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

13:49 Foto: Tím EF Education musel na Giro d’Italia vymeniť ružové dresy za čierne.

Keďže ružový dres symbolizuje lídra na Gire, americký tím musel zmeniť farbu dresov, aby sa nemýlili s vedúcim jazdcom celkovej klasifikácie.

11:37 Slovenská polícia spustila absurdnú kampaň: Buď cyklista, nie egoista.

Minulý rok zomrelo na Slovensku 13 cyklistov a došlo k stovkám nehôd. Napriek tomu polícia nevyzýva k ohľaduplnosti vodičov áut voči cyklistom, ale naopak, cyklistov kritizuje už v slogane kampane.

10:30 Giro d’Italia 2024: Detaily trasy & dĺžky, prevýšenia a profily všetkých etáp.

Trasa Giro d’Italia 2024 je výrazne ľahšia v porovnaní s predošlými rokmi, ale stále sa môžeme tešiť na legendárne stúpania Mortirolo či Stelvio.

Zavrieť reklamu