Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Foto: Prvý Specialized Concept Store v Bratislave otvoril svoje brány! (A Biker vám dá obrovské zľavy!)

Značka Specialized prakticky od úplných začiatkov mountainbikingu patrí k svetovej špičke a preto si zaslúži výnimočnú prezentáciu. Práve tá sa jej dostáva v Specialized Concept Store – bikeshopu venovanému výhradne červenému S-ku. Napriek tomu, že celoslovenské prvenstvo patrí žilinskému a nitrianskemu Concept Store, „tretenstvo“ si práve dnes večer pripísala na konto Bratislava slávnostným otvorením prvého prešporského Specialized Concept Store.
Biker

Novučičká predajňa v moderných priestoroch pod komplexom Tri veže na Bajkalskej privítala priateľov značky chutným pohostením a prakticky kompletným zhmotneným katalógom na policiach, vešiakoch, a najmä stojanoch.

Specialized už dávno nie je len výrobcom bicyklov, a preto si budete mať v Concept Store urobiť kompletný nákup. V portfóliu značky totiž figuruje prakticky každý komponent bicykla, rovnako ako tretry, helmy, či kompletné oblečenie. Všadeprítomným nápisom Specialized však robí spoločnosť aj zopár stojanov s inými nenahraditeľnými značkami ako sú okuliare od Oakley, či ruksaky Camelbak.

V čom však spočíva výhoda nákupu nového Spešla v Concept Store a nie povedzme v Kaktus Biku, ktorý okrem toho, že je najväčším bikeshopom na Slovensku, je až doteraz aj najväčším predajcom značky? To sme sa opýtali Martina Blažeka, majiteľa Kaktusu a po novom aj bratislavského Concept Store, a hostiteľa celého večera: „Výhoda spočíva v tom, že je tu kompletný sortiment, ktorý nie je „rozbitý“ konkurenciou. Je tu vidieť sila značky. Mám pocit, že práve teraz je tá správna doba, kedy dokáže takýto Concept Store ľudí osloviť.“

Sortiment Specialized samozrejme naďalej ostáva aj v Kaktuse, hoci v takej sile a v takom počte ho nájdete len tu pod Troma vežami. Napriek tomu, že dnes otvoril svoje brány len pozvaným hosťom, už od piatka 28. februára od 11-tej hodiny rannej bude Specialized Concept Store otvorený aj pre prvých zákazníkov.

Ak však máte za ľubom rovno sa potešiť nejakou novou hračkou s logom S, odporúčame vám ešte deň-dva počkať. V prvom tohtoročnom čísle Bikera, ktoré sa do novinových stánkov a vašich schránok dostane už v priebehu nasledujúceho týždňa, totiž nájdete zľavy práve do tohto obchodu až do výšky 200€!  

Aktuality

Včera 16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

Včera 15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

24.04.2024 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu