Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Apache predstavuje nový pohon elektrobicyklov CompDrive C18

Biker
Apache predstavuje nový pohon elektrobicyklov CompDrive C18

Prednedávnom sa konalo testovanie bicyklov kolekcie značky Apache pre rok 2019. Účastníci mali možnosť spoznať a otestovať okrem bicyklov so zabudovanou baterkou  aj nový český pohon CompDrive C18, ktorý značka Apache Bicycles ako jediná v Českej s Slovenskej republike montuje na svoje elektrobicykle. Apache je tiež jedinou značkou v Česku, ktorá využíva motory Bosch.

Detaily pohonu CompDrive C18:

História bicyklov a elektrobicyklov APACHE sa začala písať v roku 2001, kedy značka vznikla a vyrobila svoje prvé bicykle. V roku 2008 rozšírili svoju ponuku aj o elektrobicykle. V posledných rokoch sa APACHE stal jedným z lídrov trhu s elektrobicyklami v Českej republike, a majú 11 rokov skúseností s výrobou a predajom elektrobicyklov.

„Náš cieľ, ktorý sme si dali pred pár rokmi  sme splnili a všetky modely už vyrábame na území Českej republiky, časť vo vlastnej fabrike v Úpici, časť v továrne v Šumperku. Našim cieľom je v budúcnosti v Čechách a na Slovensku osloviť čo možná najširšie spektrum zákazníkov.“

Model Apache PAYAT COMP 3 využíva pohon CompDrive C18:

Viac informácií nájdete na webe apache-bike.cz

Vaše komentáre

Aktuality

16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

Včera 15:42 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

Včera 15:10 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Včera 11:02 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu