Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Šialené triky aj hrozivé pády. Pozrite si to najlepšie z Red Bull Rampage od vzniku až doteraz

Už čoskoro sa odohrá jeden z najšialenejších udalostí horskej cyklistiky v tomto roku.
Martin Sarvaš

V piatok 26. októbra sa predstaví v Utahu 21 najlepších jazdcov freeride-u z celého sveta na Red Bull Rampage 2018.

Event Red Bull Rampage zmenil celkové vnímanie horskej cyklistiky práve tým, čo jazdci na bicykloch predvádzajú. Strmé útesy hôr Utahu je náročné iba zísť dole, nie ešte predvádzať neuveriteľné triky, aké na každom Rapage môžeme vidieť.

Anketa: Kto podľa vás vyhrá Red Bull Rampage 2018?

Zobraziť výsledky hlasovania

Loading ... Loading ...

Minulý rok vyhral Rampage dohromady už trojnásobný víťaz Kurt Sorge, rok pred ním Brandon Semenuk. Rampage sa odohrá už po trinástykrát.

Zaujímavé bude sledovať práve Kanaďana Semenuka, ktorý tento rok vynechal celý slopestyle seriál Crankworkx a Rampage je jediný súťažný event, ktorý za tento rok odjazdí. Celkový víťaz Crankworx Nicholi Rogatkin sa Rampage nezúčastní.

Ak by ste si chceli pozrieť Rampage na veľkom plátne, máte možnosť v bratislavskom Hangaire. Viac info v udalosti na facebooku.

Red Bull Rampage 2018 môžete sledovať naživo tu:

Aktuality

Včera 16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

Včera 15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

24.04.2024 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu