Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Hyundai KONA je štýlové SUV pre moderných ľudí

Matúš Bušík
Hyundai KONA je štýlové SUV pre moderných ľudí

Nový Hyundai KONA je šikovným malým SUV, ale rozmermi a priestrannosťou patrí k najväčším v triede. Vďaka širokej palete pohonov a výbav patrí k najvšestrannejším autám na trhu.

Dosť priestoru pre celú posádku.

KONA je porovnaní s úspešnou prvou generáciou dlhšia, vyššia aj širšia. Dostatok priestoru a pohodlia ocenia nielen vodič a spolujazdec, ale aj cestujúci na zadných sedadlách. A batožinový priestor? Veľmi praktických 460 litrov, po sklopení zadných sedadiel až úctyhodných 1 300 litrov.

Benzín, hybrid, elektro. Stačí si vybrať.

Nie je veľa vozidiel v tomto segmente, ktoré ponúkajú takú bohatú variabilitu pohonných jednotiek. KONA je v ponuke s dvoma benzínovými motorizáciami, ako efektívny hybrid aj čisté elektro. Pri benzínovej KONE si môžete vybrať manuálnu alebo automatickú prevodovku a k dispozícii je aj pohon 4×4! Dynamický charakter dodáva tomuto štýlovému SUV športovo ladená výbava N Line+.

 Špičkové technológie a konektivita.

Vymenovať všetky bezpečnostné systémy by trvalo dlho. Spomenieme len už v štandarde dodávaný panoramatický displej s dvomi integrovanými 12,3-palcovými obrazovkami, možnosť bezdrôtovej aktualizácie softvéru či príplatkový digitálny kľúč, ktorým odomykáte, zamykáte aj štartujete auto pomocou smartfónu.

KONA. Pre život bez obmedzení.

Ak hľadáte šikovné, dobre ovládateľné a špičkovo vybavené auto s karosériou SUV, ktoré ponúka obratnosť v meste a pohodlie pri jazdách na dlhšie vzdialenosti, Hyundai KONA môže byť horúcou položkou na vašom nákupnom zozname. Bližšie informácie o novej Kone aj cenách nájdete na webe hyundai.sk.

Advertisement

Aktuality

Včera 12:09 Ako sledovať naživo Giro d’Italia 2024?

Talianska Grand Tour sa uskutoční od 4. do 26. mája a 176 jazdcov čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

Včera 09:10 Detaily 1. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Giro sa začne relatívne krátkou 136 km dlhou etapou s kopcovitým profilom a dá sa očakávať súboj favoritov celkovej klasifikácie.

03.05.2024 Birell Bikefest 2024: Registrácia testovacích bicyklov je spustená!

Na webe bikefest.biker.sk pristáli prvé testovacie bicykle od značiek CTM, Forbidden, Rocky Mountain, či Wilier, no po prvýkrát si môžete rezervovať na testovanie aj cyklistické tretry. Prinesie ich so sebou Shimano.

03.05.2024 Najhoršia bola prvá polhodina. Wout van Aert opisuje pád, pri ktorom utrpel zlomeniny rebier, kľúčnej aj hrudnej kosti.

Van Aert utrpel najhoršie zranenia zo všetkých pretekárov, ktorí skončili na zemi pri hromadnom páde na klasike Dwars door Vlaandren.

03.05.2024 Foto: Ako to vyzeralo na prezentácii tímov na Giro d’Italia 2024.

176 jazdcov z 22 tímov má za sebou prezentáciu a najbližšie tri týždne ich čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

Zavrieť reklamu