Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Vyskladajte si unikátny bicykel na mieru s Trek Project One

S pomocou predajne Bajkula si vyskladáte bicykel jedinečný ako vy sami.
Biker

Značku TREK hádam netreba nikomu podrobnejšie predstavovať. Americký výrobca bicyklov patrí už dlhé desaťročia medzi svetovú konštruktérsku a technologickú elitu.

Osem sezón ponúka bicykle a doplnky tejto značky svojim zákazníkom aj špecializovaný bike shop bajkula. Nie úplnou novinkou je aj program TREK PROJECT ONE, cez ktorý si môžete navrhnúť svoj nový športový bicykel presne podľa svojich predstáv.

Pre koho je TREK PROJECT ONE určený?

Táto možnosť je ušitá pre tých najnáročnejších športovo jazdiacich cyklistov, ktorí sa nechcú odlíšiť od ostatných len farbou, ale v prvom rade chcú dostať čo najlepšie technologicky a komponentovo poskladaný športový bicykel.

Bicykel bez kompromisov vyskladaný podľa preferencií samotného jazdca. Ak vám nestačia možnosti, ktoré poskytuje konfigurátor TREK PROJECT ONE, bajkula vám po vzájomnej konzultácii ponúkne ďalšie riešenia na doladenie.

Výhody TREK PROJECT ONE?

Hľadáte špičkový cesťák alebo športový horský bicykel a v obchodoch vám nemajú čo ponúknuť? Nesedí vám veľkosť, komponenty ani farba? Toto nie je pre TREK PROJECT ONE žiadny problém. TREK ponúka zákazkovú výrobu bicyklov na mieru s dodaním od troch do ôsmich týždňov, a to s ručne vyrobeným rámom priamo z továrne TREK v USA.

Postavte si svoj nový bike a vyberte si zo širokej ponuky farebných kombinácií rámu a doplnkov. Sada SRAM EAGLE XX1 alebo SHIMANO XT DI2/XTR? Vyberte si, čo vám viac vyhovuje. Vidlica FOX alebo ROCKSHOX? Je to vaša voľba. Karbónové kolesá Bontrager alebo DT-SWIS? Priveľmi luxusné?

Postavte si ich na hliníku. Komponenty, predstavec, riadidlá, sedlo si navolíte podľa vhodnej dĺžky a šírky, ale aj v rôznej kvalite. Pri cestných bicykloch preferujete elektrické sady DURA ACE a ULTEGRA alebo vám stačí niečo jednoduchšie?

V bajkule vám poradia, ako a čo spolu nakombinovať, všetko prispôsobia na mieru a navyše vám dajú k objednanému bicyklu ako bonus doplnky zdarma podľa vášho výberu, a to v hodnote 10 % z ceny objednaného bicykla.

Aby bol váš bicykel naozaj jedinečný, TREK PROJECT ONE ponúka aj možnosť personalizácie. Či si ho necháte personalizovať svojím menom, osobnou značkou alebo obľúbeným hashtagom, je len na vás.

Viac informácií získate na www.projectone.trekbikes.com alebo osobne priamo v predajni bajkula.

Dostupné cestné modely: Madone, Domane, Émonda, Speed Concept

 

Dostupné horské modely: Top Fuel, Procaliber, Fuel EX

Viac informácií na webe www.bajkula.sk

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

Včera 15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

24.04.2024 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu