Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Príďte si pokecať a pozrieť nový showroom Made4bike

Dnes síce všetko nájdete na webe, no osobný kontakt je stále veľmi dôležitý. Práve z toho dôvodu otvoril Made4bike v Banskej Bystrici nový showroom pre všetkých cyklistov.
Biker

Made4bike ako slovenský distribútor niekoľkých cyklistických značiek funguje najme vo svete veľkoobchodu a okrem svojich osobných kontaktov s obchodníkmi sa momentálne nachádza vo virtuálnom svete, teda vo forme web-stránky a e-shopu.

To je samozrejme efektívny spôsob, no predsa len chýba osobný kontakt. Ten je dôležitý najmä pri snahe poradiť a rovnako umožní vytvoriť príjemnú atmosféru – akúsi komunitu bikerov, kde sa môžete vždy zastaviť, porozprávať a pritom pozrieť, čo je nové.

A práve preto vznikol showroom Made4bike, kde si každý biker dokáže vybrať príslušenstvo na kompletnú starostlivosť o svoj bike, oblečenie, chrániče, batohy, okuliare či dokonca výživu, alebo len si tak pokecať.

Máte tak mať možnosť na jednom mieste pozrieť, „ohmatať“, vyskúšať alebo priamo odkonzultovať produkty z portfólia ponúkaných značiek. Obľúbené sú aj sobotňajšie poradensko-predajné akcie zamerané na jednotlivé produktové rady a ich špecifiká.

Čo všetko môžete vidieť?
Polaris – oblečenie na každý trail do každých podmienok

Špecialista na MTB oblečenie z Veľkej Británie, ktoré založil Roger Dillon už v roku 1990. Tomu chýbali produkty pre vtedy veľmi rýchlo sa rozvíjajúcu disciplínu – horskú cyklistiku. Predsa len, tá si vyžaduje trochu iný prístup k oblečeniu a práve v tomto segmente začala značka intenzívne napredovať.

V súčasnosti nechýba v ponuke oblečenie tiež pre cestnú cyklistiku, no srdce Polarisu bije hlavne pre MTB, s ktorým je spätá od samotného začiatku. Celú kolekciu charakterizuje najmä výborný pomer ceny a úžitkových vlastností.

Je treba spomenúť, že okrem oblečenia je Polaris aj špecialistom na prepravné obaly bicyklov. V ponuke je niekoľko typov – buď univerzálnych, alebo špeciálne určených pre konkrétny typ bicyklov.

Amplifi – batohy a chrániče

Nemecká značka sídli v Oberstdorfe, len pár minút od údolnej stanice lanovky. Rýchlosť a s ňou spojené pády sú jej doménou, čomu zodpovedá široká ponuka chráničov pre takmer všetky disciplíny.

Najvyššie verzie chráničov sú vybavené ochranou SAS-TEC, ktorá je ľahká a pritom mimoriadne odolná. Druhou významnou skupinou sú batohy a prepravné obaly. Medzi nimi nechýbajú modely na trail, enduro ale tiež bežné nosene či zimné športy.

OTE – špecialista na výživu

V dnešnej dobe je toľko rôznych doplnkov výživy, že sa v tom človek stráca a zabúda na to podstatné. Práve to sa snaží zmeniť anglické OTE, ktorého rad doplnkov je jednoduchý a účelný, bez zbytočného pridávania chémie. Pritom v ponuke nájdete všetko potrebné pre podporu športového výkonu a regeneráciu.

Weldtite – starostlivosť, čistenie a údržba

Tento špecialista na starostlivosť a údržbu je opäť z V. Británie a na trhu pôsobí už 78 rokov. Začínala s opravnou súpravou na defekty pre vojenské bicykle.

Dnešný sortiment zahŕňa materiály na opravy defektov, špeciálne mazivá a čistiace prostriedky, ventilové doplnky, rad plniacich bombičiek a nástroje pre profesionálnu dielňu aj bežných užívateľov.

Vzhľadom na rozmanitosť vyrábaných produktov, pristúpil Weldtite k rozdeleniu jednotlivých odvetví údržby do samostatných značiek pod logom „brands by Weldtite“.

Nájdete tu DirthWash (prípravky a prostriedky na čistenie), TF2 (prípravky na mazanie), Cyclo Tools (náradie a montážne stojany), Weldtite Puncture Repair (prostriedky na opravu defektov), JET Valve (hustenie pneumatík pomocou CO2 bombičiek), Dr Sludge (servis bezdušových pneumatík).

V showroome Made4bike sa cítite ako vo wellness centre pre biky.

 Altitude – okuliare pre cyklistiku a outdoor

Francúzska značka okuliarov, ktorá spolieha nielen na moderný dizajn, ale v prvom rade sa prezentuje vysokou kvalitou svojich skiel. V ponuke nechýbajú ani špecifické modely pre ženy, či najmenších bikerov.

Showroom Made4bike nájdete na Komenského ulici 10D (v multifunkčnej novostavbe na prízemí) s možnosťou zaparkovať auto. Otvorené je v pondelok a štvrtok od 13:30 do 17:30 a v sobotu od 8:30 do 12:30. Mimo tieto hodiny sa dá na návšteve dohodnúť aj telefonicky, prípadne mailom.

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

Včera 15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

24.04.2024 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu