Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Nukeproof pridáva do ponuky limitovanú edíciu rámov s prémiovými pružinovými tlmičmi

Profesionálne vyladené tlmiče značiek PUSH, FAST a EXT majú byť alternatívou k sériovým rámom s tlmičom Rock Shox.
Matúš Bušík
Nukeproof pridáva do ponuky limitovanú edíciu rámov s prémiovými pružinovými tlmičmi

Poznáte to, či je to na trailoch, v depe alebo na internetových fórach diskusia pružina vs. vzduch je nekonečný príbeh. Obe možnosti majú svoje klady aj zápory a na túto otázku neexistuje univerzálna odpoveď.

Našťastie progresívna kinematika rámov Nukeproof Mega a Giga umožňuje skvelý chod so vzduchovým, ale aj pružinovým tlmičom, takže každý jazdec si vyberie na základe svojho štýlu jazdy.

V roku 2022 Nukeproof uviedli na trh Giga RS a MegaWatt RS s pružinovým tlmičom RockShox Super Deluxe Coil. Výrobca postrehol zvýšený dopyt po pružinových tlmičoch a rozhodol sa reagovať zaujímavými spoluprácami.

Všetky farebné kombinácie a dostupné modely nájdete v galérii.

Do ponuky tak prichádza špeciálna limitovaná edícia rámov Mega a Giga s nápaditým lakom a prémiovými špeciálne vyladenými tlmičmi od spoločností PUSH, FAST a EXT.

Keďže Rockshox tiež uviedol na trh najnovšiu generáciu svojho Super Deluxe, chceli sme zabezpečiť, aby náš trailový bicykel The Reactor nezmeškal vydanie tejto limitovanej edície.

V pípade vášho záujmu o objednanie limitovanej edície rámov Nukeproof s prémiovými tlmičmi tak môžete urobiť prostredníctvom bikeporn.cz a emailu na ahoj@bikeporn.cz.

PUSH Industries- Giga & Mega 297

Spoločnosť PUSH Industries z Colorada si potrpí na detaily, takže môžete jazdiť na jednom z najlepších dostupných zadných tlmičov. Nukeproof spolupracovali priamo s PUSH na optimalizácii ladenia tlmiča ELEVENSIX pre krivku pákového efektu Giga a Mega. Kompletné informácii o tlmiči nájdete na ich stránke PUSH Industries.

Oba rámy budú dostupné v dvoch farebných prevedeniach modrom a striebornom.

FAST Suspension- Giga and Mega 297

Francúzsky špecialisti na tlmiče FAST sú na scéne od roku 2007 a jazdci jazdiaci na týchto tlmičoch vyhrávajú preteky po celom Svete. FAST vyladili ich popredný enduro tlmič Fenix Evo špeciálne pre potreby rámov Mega a Giga. Informácie o tlmiči nájdete na stránke FAST Suspension.

Rámy s týmito tlmičmi budú dostupné vo fialovej a čiernej farbe.

EXT Shocks- Giga & Mega 297/ 290

Taliansky výrobca EXT Shocks, má bohaté skúsenosti z pretekov F1, rally a aj motokrosu. Tlmič Storia Lok vyladili v spolupráci s Nukeproof k dokonalosti a ten bude dostupný s rámami Giga a Mega. Potrebné informácie o konkrétnom tlmiči nájdete na stránke výrobcu EXT Shocks.

Rámy s týmto tlmičom budú k dispozícii v bielom a čiernom prevedení.

RockShox Super Deluxe – Reactor

Rockshox Super Deluxe – Reactor

Nukeproof a Rockshox majú dlhú históriu spolupráce a najnovšia edícia tlmičov Super Deluxe bola vyvinutá s našimi športovcami a pretekárskym tímom.

Nový Rockshox Super Deluxe Ultimate uvedený na trh v máji 2022 ponúka najvýkonnejší vzduchový tlmič na trhu na našom ocenenom trailovom bicykli. Nový Super Deluxe, prispôsobený odpruženiu Reactors Kinimatics, je najlepšie laditeľným tlmičom Rockshox všetkých čias. K dispozícii v modeli Reactor 290c.

V prípade vášho záujmu o objednanie limitovanej edície rámov Nukeproof tak môžete urobiť na stránkach bikeporn.cz. Respektíve cez ich kontaktný email ahoj@bikeporn.cz

Aktuality

Včera 17:18 Tadej Pogačar suverénne vyhral druhú etapu Giro d’Italia aj napriek defektu a pádu pred rozhodujúcim stúpaním.

Na druhom mieste skončil Daniel Martinez a tretí finišoval Geraint Thomas. Pogačar sa po premiérovom víťazstve na Gire oblečie do ružového dresu.

Včera 14:10 Viktória Chladoňová skončila celkovo druhá po skvelých výkonoch na juniorskom etapáku vo Francúzsku.

Chladoňová vybojovala na pretekoch Tour du Gévaudan Occitanie femmes druhé miesto v prvej etape a v druhej etape skončila šiesta. Výborný výsledok dosiahla aj Sofia Ungerová, ktorá skončila celkovo siedma po siedmom a ôsmom mieste v etapách.

Včera 08:52 Detaily 2. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

150 km dlhá trasa má prevýšenie 2250 m, pričom väčšina stúpaní je v závere. V cieľovom stúpaní Santuario di Oropa očakávame zaujímavý súboj favoritov celkovej klasifikácie.

04.05.2024 Ako sledovať naživo Giro d’Italia 2024?

Talianska Grand Tour sa uskutoční od 4. do 26. mája a 176 jazdcov čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

04.05.2024 Detaily 1. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Giro sa začne relatívne krátkou 136 km dlhou etapou s kopcovitým profilom a dá sa očakávať súboj favoritov celkovej klasifikácie.

Zavrieť reklamu