Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Nový bikeshop Žubor prináša do Banskej Bystrice prémiové značky bicyklov

Posledné dva roky kamenným obchodom veľmi nepriali, zato pribudli noví nadšenci cyklistiky. Aj preto sa dlhé roky známy Motoshop Žubor rozhodol svoju ponuku rozšíriť aj o bicykle a v roku 2021 vznikol v Banskej Bystrici BIKESHOP Žubor.
Biker
Nový bikeshop Žubor prináša do Banskej Bystrice prémiové značky bicyklov

Rovnako ako Motoshop Žubor, ktorý sa predaju a servisu motocyklov venuje už od roku 1995 a je najväčší v strednej Európe, aj novovzniknutý Bikeshop má veľké ambície.

„Na začiatku k nám zákazníci zavítali skôr náhodne, keď si prišli pozrieť motorky, ale postupne rozširujeme sortiment a čoraz viac záujemcov o bicykle k nám už prichádza s jasným cieľom,“ hovorí Arthur Šimko, hlavný predajca v BIKESHOP-e Žubor.

Už od prvého dňa nachádzajú v predajni  naozaj široký výber modelov, z ktorých si vyberú nadšenci zjazdu, začínajúci bikeri, ale aj milovníci mestských bicyklov a deti.

Pandémia priala zmenám

Motoshop Žubor je dlhé roky známy komplexnými službami a maximálnou starostlivosťou o zákazníka. Rovnakým smerom sa uberá aj novootvorený Bikeshop. „Práve naša profesionalita je dôvodom, prečo sme sa stali výhradným zástupcom niekoľkých značiek motocyklov pre Slovensko. A v týchto šľapajach sa nám darí pokračovať aj v Bikeshope,“ hodnotí Arthur Šimko.

V predajni nájdete od jej otvorenia široký výber prémiových značiek bicyklov vrátane e-bikov. Nechýbajú kanadská prémiová značka Norco Bicycles, známy Lapierre, Husqvarna alebo R Raymon.

Novinkou tohto roka, ktorú nájdete exkluzívne len v Banskej Bystrici, bude americká značka Intense Cycles. Tá v tejto predajni, mimochodom jedinej na Slovensku, predstaví najnovší model e-biku Tazer MX. Ide o prvý motokrosom inšpirovaný e-bike, a tak je jasné, že svoj slovenský domov nájde práve na tomto mieste.

Široká ponuka a komplexná starostlivosť

Okrem bicyklov v Bikeshope Žubor samozrejme nechýbajú ani rôzne doplnky, prilby, bicyklové oblečenie, zámky, svetlá a iný potrebný tovar. Nájdete tu produkty značiek Fox, novú bicyklovú kolekciu oblečenia od značky North Finder, topánky Five Ten, plášte Maxxis, chrániče Amplifi, prilby Cratoni a mnoho ďalšieho.

„Zákazníkom chceme priniesť len to najlepšie, preto sa snažíme sortiment stále rozširovať. Cieľom je postupne rozšíriť aj e-shop a dosiahnuť, aby zákazník u nás našiel skutočne všetko, čo na bike potrebuje,“ dopĺňa Arthur Šimko.

Prirodzene, okrem kvalitných produktov tých najlepších značiek predajňa poskytuje aj servis, v ktorom skúsení zamestnanci poradia a pomôžu s každou poruchou či s nastavením nového bicykla.

Všetci zamestnanci Bikeshopu sú nielen odborníci, ale bicykle sú aj ich dlhoročnou záľubou. Nechýbajú im skúsenosti z pretekov, a tak sa ozaj nemusíte báť, že by vám s nejakým problémom nevedeli poradiť.

www.bikeshopbb.sk

Aktuality

Včera 16:43 Birell Bikefest 2024: Registrácia testovacích bicyklov je spustená!

Na webe bikefest.biker.sk pristáli prvé testovacie bicykle od značiek CTM, Forbidden, Rocky Mountain, či Wilier, no po prvýkrát si môžete rezervovať na testovanie aj cyklistické tretry. Prinesie ich so sebou Shimano.

Včera 16:38 Najhoršia bola prvá polhodina. Wout van Aert opisuje pád, pri ktorom utrpel zlomeniny rebier, kľúčnej aj hrudnej kosti.

Van Aert utrpel najhoršie zranenia zo všetkých pretekárov, ktorí skončili na zemi pri hromadnom páde na klasike Dwars door Vlaandren.

Včera 14:14 Foto: Ako to vyzeralo na prezentácii tímov na Giro d’Italia 2024.

176 jazdcov z 22 tímov má za sebou prezentáciu a najbližšie tri týždne ich čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

Včera 13:49 Foto: Tím EF Education musel na Giro d’Italia vymeniť ružové dresy za čierne.

Keďže ružový dres symbolizuje lídra na Gire, americký tím musel zmeniť farbu dresov, aby sa nemýlili s vedúcim jazdcom celkovej klasifikácie.

Včera 11:37 Slovenská polícia spustila absurdnú kampaň: Buď cyklista, nie egoista.

Minulý rok zomrelo na Slovensku 13 cyklistov a došlo k stovkám nehôd. Napriek tomu polícia nevyzýva k ohľaduplnosti vodičov áut voči cyklistom, ale naopak, cyklistov kritizuje už v slogane kampane.

Zavrieť reklamu