Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Bikeworkx je konečne aj na Slovensku

Biker
Bikeworkx je konečne aj na Slovensku

Počnúc jarou 2020 sa na slovenský trh dostávajú konečne výrobky značky BIKEWORKX ponúkajúce čistiace prípravky pre váš bicykel. Čistenie, odmasťovanie, dvojzložková mazivá, oleje, leštenky a celý rad príslušenstva pre všetkých, ktorí chcú svojim kolesám dopriať tú najlepšiu starostlivosť.

Výrobky BIKEWORKX boli testované v tých najprísnejších podmienkach treba MTB legendou Richardom „Gaspi“ Gasperottim v rámci expedície ZAM.

Na vyčistenie reťaze skúste Chain Star Max Wax, revolučné dvojzložkové mazivo na báze vosk / voda vhodné pre každý typ reťaze. V extrémnych podmienkach potom oceníte Chain Star Extrem, mazivo na reťaze s vyšším obsahom lepivých zložiek.

Pre mazanie klzných aj valivých ložísk kolies, nábojov, hlavového zloženia, pedálov, a pod. sa vám bude hodiť univerzálne pasta Lube Štart Original.

Na čistenie bŕzd potom môžete použiť napríklad najpredávanejšie univerzálne čistidlo Cyklo Star vhodné tiež pre karbónové rámy alebo odmasťovač Clean Star. K oživeniu laku vášho bicykla potom skúste leštenku vyvinutú špeciálne pre matné rámy Shine Star Mat.

Dovozcom BIKEWORKX na Slovensko je firma Levelsportkoncept. Viac informácií nájdete na weboch www.levelsportkoncept.cz a www.bikeworkx.eu

Vaše komentáre

Aktuality

14:14 Foto: Ako to vyzeralo na prezentácii tímov na Giro d’Italia 2024.

176 jazdcov z 22 tímov má za sebou prezentáciu a najbližšie tri týždne ich čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

13:49 Foto: Tím EF Education musel na Giro d’Italia vymeniť ružové dresy za čierne.

Keďže ružový dres symbolizuje lídra na Gire, americký tím musel zmeniť farbu dresov, aby sa nemýlili s vedúcim jazdcom celkovej klasifikácie.

11:37 Slovenská polícia spustila absurdnú kampaň: Buď cyklista, nie egoista.

Minulý rok zomrelo na Slovensku 13 cyklistov a došlo k stovkám nehôd. Napriek tomu polícia nevyzýva k ohľaduplnosti vodičov áut voči cyklistom, ale naopak, cyklistov kritizuje už v slogane kampane.

10:30 Giro d’Italia 2024: Detaily trasy & dĺžky, prevýšenia a profily všetkých etáp.

Trasa Giro d’Italia 2024 je výrazne ľahšia v porovnaní s predošlými rokmi, ale stále sa môžeme tešiť na legendárne stúpania Mortirolo či Stelvio.

09:31 Red Bull-Bora-Hansgrohe bude nový názov nemeckého tímu od Tour de France 2024.

„S príchodom Red Bullu máme veľké, veľké ciele a Tour de France nie je jediným cieľom,“ hovorí šéf tímu Ralph Denk, pričom cieľom je stať sa najlepším tímom na svete.

Zavrieť reklamu