Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Leat predstavil svoje prvé veľké okuliare, Velocity 6.5 majú nepriestrelné sklá (detaily a ceny)

Ak máte nové okuliare od Leat a chcel by vás náhodou v lese zastreliť poľovník, povedzte mu, nech mieri na oči.
Martin Sarvaš
Leat predstavil svoje prvé veľké okuliare, Velocity 6.5 majú nepriestrelné sklá (detaily a ceny)

Značka Leat, ktorá je pôvodne známa ako výrobca chráničov na krk, pokračuje tento rok v rozširovaní svojho portfólia MTB chráničov a doplnkov. Leat predstavil úplne nový produkt – veľké okuliare (goggle) Velocity 6.5.

Leat nedávno rozširoval ponuku doplnkov s novým oblečením, chráničmi, helmami a veľké okuliare skompletizovali túto radu. Nové okuliare Velocity ponúka Leat dohromady až v 17 farebných prevedeniach a na výber je z 9 skiel. Nový model okuliarov má tri modely – Velocity 6.5 Iriz (reflexné sklo), Velocity 6.5 (číre sklo) a Velocity 6.5 Roll-Off.

Detaily okuliarov Leat Velocity
  • Nepriestrelné sklo testované a certifikované na vojenské balistické štandardy ANSI Z87.1-2015, CE EN 1938 :2010 a MIL-DTL-43511D
  • 9 prevedení skiel, 17 farebných variant rámu
  • Odnímateľná penová časť, ktorú možno prať
  • 170-stupňový uhol rozhľadu cez okuliare
  • Dualpanelové sklá proti zahmlievaniu
  • Priehľadnosť skiel od 20% do 83%
  • Viac info: leat.com
Ceny
  • Velocity 6.5 Iriz – 89,99€
  • Velocity 6.5 – 79,99€
  • Velocity 6.5 Roll Off – 99€
Leatt_GBX_Shooting_2019

Pena na okuliaroch je podľa hodnotenia portálu Pinkbike veľmi mäkká a pohodlná. Vzhľad a dizajn je subjektívna vec, ale fakt je, že Velocity majú pekný agresívny dizajn, ktorý sedí do MTB gravity.

Dualpanelové sklá sa používajú väčšinou pri lyžiarskych okuliaroch, ale Leat ponúka túto technológiu aj u svojich nových okuliaroch. Dualpanel zabezpečuje, aby sa sklá nezahmlievali ani vo väčšej vlhkosti. Každé okuliare majú pribalený balík strhávačiek a kryt na nos. Výmena skiel je vďaka klipovému systému pohodlné a jednoduché.

Ukážka nepriestrelnosti skiel okuliarov Velocity:

Velocity 6.5 Iriz

Velocity 6.5

 

Velocity 6.5 Roll Off

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 16:31 Carapaz vyhral kráľovskú etapu Okolo Romandie, skvelý výkon predviedol aj Egan Bernal.

Richard Carapaz (EF Education – EasyPost) rozhodol útokom 2,1 km pred vrcholom záverečného 13,8 km dlhého stúpania s priemerným sklonom 6 %, ktorým sa končila štvrtá etapa švajčiarskych pretekov. Druhý skončil Florian Lipowitz (Bora-Hansgrohe), tretí finišoval Carlos Rodríguez (Ineos Grenadiers).

25.04.2024 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

25.04.2024 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Zavrieť reklamu