Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Video: Nahý muž bicykloval po diaľnici otočený chrbtom

Ale aspoň helmu si mohol dať na hlavu.
Martin Sarvaš

Na internete sa objavilo video, v ktorom jazdí nahý muž po diaľnici na Floride. Na sebe mal iba ružové tenisky a čelenku. Nahota by vlastne až tak nevadila, tá diaľnica je už trochu väčší problém, no tento „frajer“ bol ešte aj otočený chrbtom.

Faktom je, že aspoň helmu si mohol dať.

Na floridskej diaľnici síce nie je doprava taká rýchla ako napríklad v Európe, keďže sú tam veľké zápchy s dlhými kolónami pomaly idúcich áut. Nahý muž išiel tak na bicykli rýchlejšie ako autá.

Podľa portálu bicycling.com je tento muž v bicyklovej komunite na Floride už celkom známy a už minulý rok v lete ho v Miami prichytili jazdiť vyzlečeného.

Floridské zákony síce vôbec nespomínajú zákaz bicyklovania na diaľniciach, podľa informácií príslušníkov Florida Highway Patrol je jazdenie na medzištátnych cestách ilegálne.

Vaše komentáre

Aktuality

14:35 Jonas Vingegaard začal trénovať na bicykli a postupne sa zotavuje z početných zlomenín.

„Samozrejme, dúfam, že budem na štarte Tour de France. Nevieme presne, aká bude moja forma a ako bude prebiehať moje zotavenie, ale urobím všetko pre to, aby som sa tam dostal vo svojej top forme,“ hovorí Jonas Vingegaard vo videu, ktoré zverejnil jeho tím Visma – Lease a Bike.

14:22 Peter Sagan už zajtra odštartuje na cestných pretekoch Okolo Maďarska v drese tímu Pierre Baguette.

Sagan bude štartovať za slovenský tím na maďarských cestných etapových pretekoch, ktoré sa uskutočnia od 8. do 12. mája.

11:14 Geraint Thomas odkazuje Pogačarovi: Užil si si zábavu. Urobme si zajtra pekný pokojný deň.

Thomas si zavtipkoval v príspevku na Twitteri (X) po tom, ako v závere šprintérskej tretej etapy Giro d’Italia ušiel do úniku s Tadejom Pogačarom.

10:27 Detaily 4. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Etapa v štýle monumentu Miláno-San Remo má dĺžku 190 km a prevýšenie 2079 m. V závere sa očakáva hromadný šprint, aj keď stúpanie Capo Mele tesne pred cieľom môže narušiť plány šprintérov.

09:47 Video: Christian Arehart skočil prvý quad backflip na MTB a už o pár dní ho môžete stretnúť na Bikefeste!

Mladý jazdec z Ameriky sa zapísal do histórie MTB a najmä disciplíny slopestyle veľkými písmenami. Podarilo sa mu ako prvému na svete ustáť quad backflip (štvorité salto vzad) na horskom bicykli. Christian Arehart sa už v minulom roku predstavil na Bikefeste a patril k najviac party ľuďom na kopci. Tento rok ho v Kálnici uvidíme znova a medzičasom sa z neho stala svetová hviezda.

Zavrieť reklamu