Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Pozvánka: Stredoeurópsky unikát na BikeFeste – Dual Pumptrack!

Novinkou na tohtoročnom BikeFeste budú preteky v Dual Pumptracku! Čo, kde, kedy, a za čo? Čítajte ďalej.
Biker

Pumptrackové preteky sú už tradične prvým súťažným podujatím BikeFestu. Tento rok si však pre vás stavitelia z Kálnice pripravili lahôdku – Dual Pumptrack! (Dva „single“ pumptracky vám ale samozrejme budú počas celého festivalu k dispozícií na pilovanie techniky 🙂 )

Dvaja pretekári sa postavia na štart stredoeurópskeho unikátu – pumptracku s dvoma identickými, bok po boku vedúcimi stopami plnými vĺn. Či ich najrýchlejšie prekopírujete, pozatláčate, či poskáčete, je na vás – avšak na pomáhanie si pedálmi môžete zabudnúť. Aby sme zaistili že sa medzi vlnkami skutočne nikomu nepodarí zašliapnuť ani raz, zoberieme vám na štarte reťaze.

Vyraďovacím spôsobom sa na 125-metrovej trati proti sebe postavia jazdci jednotlivých kategórií, až kým v každej nezostane len jeden víťaz. Ak sa aj neodvážite postaviť sa na štart, určite sa prídite aspoň pozrieť – o hustú atmosféru a vysokodecibelové hecovačky určite nebude núdza.

 


Čo? Dual Pumptrack preteky

Kde? BikeFest 2014 v Dema Bikecentrum Kálnica pri Novom Meste nad Váhom

Kedy? 30. mája o 17:30

Za koľko? Štartovné je len 3€

Pre koho? Rozdelíte sa podľa veľkosti kolies a podľa veku. Kategórie sú: BMX do 15r. a BMX od 15r., MTB do 15r. a MTB od 15r.

Čo za to? Každý súťažiaci si odnesie darčekový balíček v hodnote 10€. Víťaz každej kategórie si odnesie vecné ceny a oceľové logo Bikera ako trofej. Jazdec s najrýchlejším časom zo všetkých získa oceľovú korunu (na hlavu, nie do peňaženky) s vyrezaným nápisom King of Pumptrack.

Idem do toho! Zaregistrujte sa na www.bikefest.sk/preteky/dual-pumptrack



Tešíme sa na vás na BikeFeste 2014 od 30. mája do 1. júna!

 

Aktuality

Včera 16:31 Carapaz vyhral kráľovskú etapu Okolo Romandie, skvelý výkon predviedol aj Egan Bernal.

Richard Carapaz (EF Education – EasyPost) rozhodol útokom 2,1 km pred vrcholom záverečného 13,8 km dlhého stúpania s priemerným sklonom 6 %, ktorým sa končila štvrtá etapa švajčiarskych pretekov. Druhý skončil Florian Lipowitz (Bora-Hansgrohe), tretí finišoval Carlos Rodríguez (Ineos Grenadiers).

25.04.2024 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

25.04.2024 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Zavrieť reklamu