Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Nukeproof pridáva do ponuky limitovanú edíciu rámov s prémiovými pružinovými tlmičmi

Profesionálne vyladené tlmiče značiek PUSH, FAST a EXT majú byť alternatívou k sériovým rámom s tlmičom Rock Shox.
Matúš Bušík
Nukeproof pridáva do ponuky limitovanú edíciu rámov s prémiovými pružinovými tlmičmi

Poznáte to, či je to na trailoch, v depe alebo na internetových fórach diskusia pružina vs. vzduch je nekonečný príbeh. Obe možnosti majú svoje klady aj zápory a na túto otázku neexistuje univerzálna odpoveď.

Našťastie progresívna kinematika rámov Nukeproof Mega a Giga umožňuje skvelý chod so vzduchovým, ale aj pružinovým tlmičom, takže každý jazdec si vyberie na základe svojho štýlu jazdy.

V roku 2022 Nukeproof uviedli na trh Giga RS a MegaWatt RS s pružinovým tlmičom RockShox Super Deluxe Coil. Výrobca postrehol zvýšený dopyt po pružinových tlmičoch a rozhodol sa reagovať zaujímavými spoluprácami.

Všetky farebné kombinácie a dostupné modely nájdete v galérii.

Do ponuky tak prichádza špeciálna limitovaná edícia rámov Mega a Giga s nápaditým lakom a prémiovými špeciálne vyladenými tlmičmi od spoločností PUSH, FAST a EXT.

Keďže Rockshox tiež uviedol na trh najnovšiu generáciu svojho Super Deluxe, chceli sme zabezpečiť, aby náš trailový bicykel The Reactor nezmeškal vydanie tejto limitovanej edície.

V pípade vášho záujmu o objednanie limitovanej edície rámov Nukeproof s prémiovými tlmičmi tak môžete urobiť prostredníctvom bikeporn.cz a emailu na ahoj@bikeporn.cz.

PUSH Industries- Giga & Mega 297

Spoločnosť PUSH Industries z Colorada si potrpí na detaily, takže môžete jazdiť na jednom z najlepších dostupných zadných tlmičov. Nukeproof spolupracovali priamo s PUSH na optimalizácii ladenia tlmiča ELEVENSIX pre krivku pákového efektu Giga a Mega. Kompletné informácii o tlmiči nájdete na ich stránke PUSH Industries.

Oba rámy budú dostupné v dvoch farebných prevedeniach modrom a striebornom.

FAST Suspension- Giga and Mega 297

Francúzsky špecialisti na tlmiče FAST sú na scéne od roku 2007 a jazdci jazdiaci na týchto tlmičoch vyhrávajú preteky po celom Svete. FAST vyladili ich popredný enduro tlmič Fenix Evo špeciálne pre potreby rámov Mega a Giga. Informácie o tlmiči nájdete na stránke FAST Suspension.

Rámy s týmito tlmičmi budú dostupné vo fialovej a čiernej farbe.

EXT Shocks- Giga & Mega 297/ 290

Taliansky výrobca EXT Shocks, má bohaté skúsenosti z pretekov F1, rally a aj motokrosu. Tlmič Storia Lok vyladili v spolupráci s Nukeproof k dokonalosti a ten bude dostupný s rámami Giga a Mega. Potrebné informácie o konkrétnom tlmiči nájdete na stránke výrobcu EXT Shocks.

Rámy s týmto tlmičom budú k dispozícii v bielom a čiernom prevedení.

RockShox Super Deluxe – Reactor

Rockshox Super Deluxe – Reactor

Nukeproof a Rockshox majú dlhú históriu spolupráce a najnovšia edícia tlmičov Super Deluxe bola vyvinutá s našimi športovcami a pretekárskym tímom.

Nový Rockshox Super Deluxe Ultimate uvedený na trh v máji 2022 ponúka najvýkonnejší vzduchový tlmič na trhu na našom ocenenom trailovom bicykli. Nový Super Deluxe, prispôsobený odpruženiu Reactors Kinimatics, je najlepšie laditeľným tlmičom Rockshox všetkých čias. K dispozícii v modeli Reactor 290c.

V prípade vášho záujmu o objednanie limitovanej edície rámov Nukeproof tak môžete urobiť na stránkach bikeporn.cz. Respektíve cez ich kontaktný email ahoj@bikeporn.cz

Aktuality

Včera 17:07 Musíte vidieť: Postapokalyptické freeride rodeo v podaní Jakuba Vencla.

Tak by sa v skratke dalo charakterizovať nové video tohto českého slopestyle jazdca a freeridera. Kulisy bane dodávajú celému projektu poriadnu dávku atmosféry a toto video naozaj stojí za to, aby ste si ho pustili viackrát.

22.04.2024 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

22.04.2024 Janka Keseg Števková a Martina Krahulcová skončili v etapových pretekoch Epic Series 4 Islands na vynikajúcom 3. mieste (+video).

Preteky pozostávali z prológu a 4 etáp na štyrpoch rôznych chorvátskych ostrovoch. Slovenským pretekárkam v tíme 8capital sa prológ aj každú z etáp podarilo dokončiť na 3. mieste a celkovo z toho bolo taktiež tretie miesto.

22.04.2024 Haley Batten a Simon Andreassen vyhrali preteky svetového pohára XCO v brazílskej Araxá (+galéria).

Američanka Haley Batten zaznamenala perfektný víkend, keď sa jej po sobotných pretekov v Short Tracku (XCC) podarilo zvíťaziť aj v disciplíne Cross-Country Olympic (XCO) a víťazku prvého kola Jenny Rissveds zdolala po ich vzájomnom súboji plnom útokov v poslednom kole. Medzi mužmi bol najrýchlejším Simon Andreassen, ktorý využil mechanický problém Victora Koretzkyho, ktorého v záverečnom šprinte porazil.

21.04.2024 Tadej Pogačar vyhral Liège-Bastogne-Liège po 35 km sóle. Van der Poel vybojoval v šprinte tretie miesto.

Pogačar zaútočil v stúpaní Côte de La Redoute, na jeho zrýchlenie nedokázal nikto zareagovať a svoje sólo dotiahol úspešne až do cieľa. Druhý finišoval Romain Bardet, ktorý sa oddelil z vedúcej skupiny a 14 km pred cieľom a v šprinte o tretie miesto bol najrýchlejší Mathieu van der Poel.

Zavrieť reklamu