Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Specialized predstavil karbónové odrážadlo pre deti Hotwalk za 999 eur

Specialized vytvoril "najlepší prvý bicykel" - karbónovú verziu odrážadla Hotwalk.
Martin Sarvaš

Specialized vytvoril „najlepší prvý bicykel“ – karbónovú verziu odrážadla Hotwalk.

Z karbónu sú vyrobené rám, vidlica i kolesá a dokonca aj plášte Rhythm Lite boli upravené pre čo najnižšiu hmotnosť bicykla. Dôvodom pre nízku hmotnosť je, aby bol Hotwalk čo najlepšie ovládateľný pre deti.

Karbónové odrážadlo Hotwalk je jediným detským bicyklom, ktorý Specialized vyrobil z karbónu a výsledkom je najľahší bicykel, ktorý kedy vyrobili. Hotwalk váži iba 2,1 kg.

Specialized strávil veľa času dizajnovaním rámu i komponentov tak, aby sedeli pre deti čo najlepšie. Riadidlá majú o 38% menší priemer pre lepší úchop, zadné vzpery sú úzke, aby sa deťom ľahšie odrážalo nohami a špeciálne je dizajnované aj sedlo, pod ktorým sa nachádza praktická rúčka, za ktorú môžete bicykel niesť, keď sa dieťaťu už nebude chcieť bicyklovať.

Specialized spravil Hotwalku aj záťažový test, ktorého výsledkom je, že sa na ňom môžu voziť deti do 18 kg.

Odporúčaná výška pre nové ultra ľahké karbónové odrážadlo je do 88 cm a Specialized odporúča Hotwalk pre deti vo veku od 18 mesiacov do 4 rokov.

Karbónový Hotwalk vyzerá skutočne skvele, ale budete si zaň musieť priplatiť. Originálny, hliníkový Hotwalk má doteraz Specialized v ponuke za 169 eur. Nová karbónová verzia je takmer 6-krát drahšia  – stojí 999 eur.

Bicykel je už v predaji, takže pre veľmi poslušné a šťastné deti to môže znamenať bohaté Vianoce.

Viac informácií nájdete na webe www.specialized.com

Detaily Specalized Hotwalk Carbon

Aktuality

Včera 16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

Včera 15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

24.04.2024 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu