Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Saganov šprintérsky konkurent Gaviria má pravdepodobne koronavírus

Fernando Gaviria je pravdepodobne jedným z 12 ľudí, ktorí mali pozitívny test na koronavírus na pretekoch UAE Tour a stále sú v karanténe.
Martin Sarvaš
Saganov šprintérsky konkurent Gaviria má pravdepodobne koronavírus

Počet nakazených koronavírusom na pretekoch UAE Tour vzrástol na dvanásť, informuje La Gazzetta dello Sport. Všetci sú v karanténe.

Z dvanástich nakazených ide v štyroch prípadoch o pretekárov. Všetci dostali potrebnú liečbu a podľa talianskeho konzultanta sú všetci Taliani v poriadku bez závažnejších zdravotných problémov. Boli to totiž práve dvaja Taliani, u ktorých ako prvých zistili pozitívny koronavírus.

Členovia tímov Cofidis a Groupama-FDJ mali síce negatívne testy, ale keďže sa začali objavovať nové prípady, sú stále v karanténe spolu s tímami Gazprom-RusVelo a UAE Team Emirates.

„Šesť ľudí malo pozitívny test na nový koronavírus, vrátane dvoch Rusov, dvoch Talianov, jedného Nemca a jedného Kolumbijčana,“ informuje vyjadrenie ministerstva zdravotníctva v Spojených arabských emirátoch.

Práve v prípade nakazeného Kolumbijčana môže ísť o Fernanda Gaviriu z tímu UAE Team Emirates, ktorý je silným súperom Petra Sagana.

Je však dosť pravdepodobné, že talianske preteky, na ktorých mal pretekať aj Sagan, budú kvôli koronavírusu zrušené. Ide preteky Milan-San Remo, Strade Bianche a Tirreno Adriatico.

Nové prípady koronavírusu v Spojených arabských emirátoch tak vzrástol celkovo na 27 prípadov, z ktorých sa zatiaľ päť úplne vyliečilo.

Vaše komentáre

Aktuality

11:13 Fotogaléria: Ako Peter Sagan jazdil aj varil na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

„Takto dobre som sa necítil už asi 10 rokov,“ povedal Peter pri našej poslednej spoločnej večeri. „Som naozaj rád, že sme sa tu stretli takáto skvelá partia a dúfam, že sa takto ešte stretneme.“

10:49 Lukáš Kubiš vyhral Pardubické kritérium, druhý skončil Štoček.

Kubiš pokračuje v úspešnej sezóne víťazstvom kritéria v Pardubiciach, na ktorom skončil druhý ďalší Slovák Matúš Štoček a tretí finišoval víťazov český tímový kolega z Elkov-Kasper Daniel Mráz.

10:32 Trek predstavil šesť nových plášťov pre XC, trail a gravel.

Každý plášť nesie meno ikonického miesta, ktoré svojím charakterom zodpovedá jeho určeniu – Girona, Betasso, Vallnord, Sainte-Anne, Montrose a Gunnison.

Včera 15:26 Decathlon dal do predaja repliky bicyklov Van Rysel RCR Pro tímu AG2R. Po pár hodinách boli vypredané.

V utorok pridal Decathlon do ponuky cestné bicykle, na ktorých pretekajú jazdci tímu Decathlon AG2R La Mondiale. S cenou 9000 eur boli vypredané už na ďalší deň.

Včera 11:39 Strávil som týždeň s Petrom Saganom na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

Keď ma Mišo Kolář oslovil s ponukou ísť do Talianska na týždenné sústredenie, na ktorom bude aj Peter Sagan, nemohol som odmietnuť. Už len možnosť byť v prítomnosti takej legendy ako Peter je niečo, čo sa jednoducho neodmieta.

Zavrieť reklamu