Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Video: 72-ročná babička zápasila so zlodejom bicyklu, dvaja páni s kabelkami sa iba prizerali

Je veľmi smutné, že na záberoch vidno dvoch ďalších mužov, ktorí sa najprv iba pozerali na to, ako sa 72-ročná žena naťahuje s mladým zlodejom a nič nespravili.
Martin Sarvaš

72-ročná žena z anglického mesta Barnsley sa odvážne postavila iba 23-ročnému zlodejovi, ktorý ukradol bicykel 13-ročnému chlapcovi.

Zlodej priniesol bicykel do záložne Mari Parker’s, kde ho chcel predať. V záložni ho však spoznali, pretože na Facebooku videli, že ho niekto ukradol a pátrajú po ňom.

Mari zlodeja požiadala, aby bicykel nechal v predajni a jej syn sa naň pozrie. Za bicykel Lapierre X-Control si pýtal 150 libier, no Mari videla na Facebooku hodnotu bicykla ako 1200 libier.

Keď syn Mari prišiel, odmietli zlodejovi vrátiť bicykel. Zlodej odišiel a majitelia obchodu kontaktovali chlapca, ktorému patril bicykel. Vtom sa však zlodej vrátil do obchodu a pokúsil sa bicykel ukradnúť aj po druhýkrát. Dokonca si za bicykel pýtal odmenu.

Zlodej vytiahol bicykel von z obchodu, no Mari sa zlodeja zjavne nebála a bicykel pevne držala. Je veľmi smutné, že na záberoch vidno dvoch ďalších mužov, ktorí sa najprv iba pozerali na to, ako sa 72-ročná žena naťahuje s mladým zlodejom a nič nespravili. O pár momentov jej síce pomohli, no bolo vidno, že nemajú chuť sa zapájať do tohto konfliktu.

Zlodej napokon utiekol, no na ďalší deň ho zatkla polícia. Nikto však proti nemu nevzniesol obvinenie, a tak zlodeja prepustili.

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 10:46 Fotogaléria: Pozrite si najlepšie zábery z 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Najmä mužské preteky boli mimoriadne napínavé a rozhodlo sa v nich až v záverečnom šprinte štyroch pretekárov. Najrýchlejším v ňom bol dánsky jazdec Simon Andreassen. V ženách preteky ovládla Haley Batten, ktorá o svojom víťazstve rozhodla v poslednom kole.

Včera 10:30 Janka Keseg Števková a Martina Krahulcová skončili v etapových pretekoch Epic Series 4 Islands na vynikajúcom 3. mieste (+video).

Preteky pozostávali z prológu a 4 etáp na štyrpoch rôznych chorvátskych ostrovoch. Slovenským pretekárkam v tíme 8capital sa prológ aj každú z etáp podarilo dokončiť na 3. mieste a celkovo z toho bolo taktiež tretie miesto.

Včera 09:19 Haley Batten a Simon Andreassen vyhrali preteky svetového pohára XCO v brazílskej Araxá (+galéria).

Američanka Haley Batten zaznamenala perfektný víkend, keď sa jej po sobotných pretekov v Short Tracku (XCC) podarilo zvíťaziť aj v disciplíne Cross-Country Olympic (XCO) a víťazku prvého kola Jenny Rissveds zdolala po ich vzájomnom súboji plnom útokov v poslednom kole. Medzi mužmi bol najrýchlejším Simon Andreassen, ktorý využil mechanický problém Victora Koretzkyho, ktorého v záverečnom šprinte porazil.

21.04.2024 Tadej Pogačar vyhral Liège-Bastogne-Liège po 35 km sóle. Van der Poel vybojoval v šprinte tretie miesto.

Pogačar zaútočil v stúpaní Côte de La Redoute, na jeho zrýchlenie nedokázal nikto zareagovať a svoje sólo dotiahol úspešne až do cieľa. Druhý finišoval Romain Bardet, ktorý sa oddelil z vedúcej skupiny a 14 km pred cieľom a v šprinte o tretie miesto bol najrýchlejší Mathieu van der Poel.

20.04.2024 43-ročný Alejandro Valverde suverénne vyhral gravelové preteky Svetového pohára La Indomable.

Valverde zvíťazil na 96-kilometrovej trati s prevýšením 2 400 m v španielskej provincii Almeria. Na druhom mieste skončil francúzsky jazdec Hugo Drechou (Groove Gravel) pred Portugalčanom Tiagom Ferreirom (Vouzela BH).

Zavrieť reklamu