Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Video: Rojčeka vyradil z finále vo Fort Williame nepríjemný pád v poslednej tréningovej jazde

Jazdec Kellys Factory Teamu mal istý štart vo finále vďaka 18. miestu z Mariboru. Rojčekov tímový kolega Stanislav Sehnal skončil na 49. mieste.
Martin Sarvaš
Video: Rojčeka vyradil z finále vo Fort Williame nepríjemný pád v poslednej tréningovej jazde

Adam Rojček neodštartoval vo finále pretekov svetového pohára vo Fort Williame. Slovenský pretekár Kellys Factory Teamu v poslednej tréningovej jazde pred pretekmi nepríjemne spadol a narazil si rameno.

V kvalifikácii bol Rojček na 40. mieste s časom 4:50 min, no účasť vo finále mal zaručenú už predom vďaka dobrému umiestneniu (18. miesto) na pretekoch v Maribore.

Video pádu Adama Rojčeka:

„Z dneška som fakt sklamaný, túto sezónu som konečne ukazoval to, čoho som schopný, ale v jednej z točiek mi proste explodovala predná guma a ja som v tej rýchlosti šiel k zemi ako vrece zemiakov,“ napísal Adam Rojček.

„Trafil som pravým ramenom ten najväčší kameň, aký som si mohol nájsť a zatiaľ vôbec neviem či je to v pohode, alebo nie. Každopádne dúfam, že budem ready jazdiť v Leogangu, kde sa ide o týždeň další svetový pohár. Snáď to nejak prespím a uvidíme ráno. Prepáčte tí, čo ste čakali pred obrazovkami, nemal som to zrovna v pláne.“

Vo Fort Williame pretekal aj Rojčekov český tímový kolega Stanislav Sehnal, ktorý postúpil z kvalifikácie aj napriek nepríjemnému pádu pri tréningu. Vo finále zaostal za víťazom Amary Pierronom 19,6 sekundy a skončil na 49. mieste.

Vaše komentáre

Aktuality

11:13 Fotogaléria: Ako Peter Sagan jazdil aj varil na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

„Takto dobre som sa necítil už asi 10 rokov,“ povedal Peter pri našej poslednej spoločnej večeri. „Som naozaj rád, že sme sa tu stretli takáto skvelá partia a dúfam, že sa takto ešte stretneme.“

10:49 Lukáš Kubiš vyhral Pardubické kritérium, druhý skončil Štoček.

Kubiš pokračuje v úspešnej sezóne víťazstvom kritéria v Pardubiciach, na ktorom skončil druhý ďalší Slovák Matúš Štoček a tretí finišoval víťazov český tímový kolega z Elkov-Kasper Daniel Mráz.

10:32 Trek predstavil šesť nových plášťov pre XC, trail a gravel.

Každý plášť nesie meno ikonického miesta, ktoré svojím charakterom zodpovedá jeho určeniu – Girona, Betasso, Vallnord, Sainte-Anne, Montrose a Gunnison.

Včera 15:26 Decathlon dal do predaja repliky bicyklov Van Rysel RCR Pro tímu AG2R. Po pár hodinách boli vypredané.

V utorok pridal Decathlon do ponuky cestné bicykle, na ktorých pretekajú jazdci tímu Decathlon AG2R La Mondiale. S cenou 9000 eur boli vypredané už na ďalší deň.

Včera 11:39 Strávil som týždeň s Petrom Saganom na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

Keď ma Mišo Kolář oslovil s ponukou ísť do Talianska na týždenné sústredenie, na ktorom bude aj Peter Sagan, nemohol som odmietnuť. Už len možnosť byť v prítomnosti takej legendy ako Peter je niečo, čo sa jednoducho neodmieta.

Zavrieť reklamu