Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Endura prináša na trh dve nové prilby

Biker
Endura prináša na trh dve nové prilby

Po úspechu mountainbikovej prilby Singletrack a cestnej prilby Airshell,prináša Endura novinku- urban prilby Luminite a Xtract. Sú všestranné, čo sa bude páčiť hlavne mestkým cyklistom, ale nestratia sa ani na trailoch. Ich cena je atraktívna pre tých, ktorí začínajú s cyklistikou a tých, ktorí denno denne jazdia do práce. Nedajte sa však zmiasť cenovkou, Endura vám iba ponúka veľa za vaše peniaze.

Oba modely sú pohodlné, majú moderný tvar a predĺženú zadnú časť, plus svetlo s USB koncovkou. Svetlo si tak môžte kdekoľvek rýchlo nabiť. Svetelná jednotka má životnosť 40 hodín (v nastavení rýchleho blikania).
LED jednotka sa dá jednoducho ovládať rukou aj počas jazdy, dokonca aj keď máte na rukách rukavice.

Oba modely sú dostupné v troch veľkostiach. Prilbu si môžte dotiahnuť alebo povoliť otočením koliečka na záhlavku. Popruhy na prilbu majú reflexné prešívanie, ktoré Vám ponúka extra vidieteľnosť. Do modelov Luminite a Extract štandardne dodávame sieťku proti hmyzu. Predný štítok sa dá jednoducho odňať. Helmy vyrábame v pekných lesklých farbách (biela a červená Extract prilba, ostro zelená a ostro žltá Luminite prilba). Čierna Luminite prilba má matný finiš. A aký je medzi nimi rozdiel?
Luminite prilba je vybavená reflexnými prvkami vidteľnými na 360 stupňov.

Cena:
Luminite: 59.99 Eur
Xtract: 49.99 Eur
www.endurasport.com

Aktuality

Včera 16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

Včera 15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

24.04.2024 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu