Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Subaru predstaví koncept Subaru Sport Mobility na Japan Mobility Show 2023

Spoločnosť Subaru Corporation vydala informáciu o svojej výstavnej expozícii na JAPAN MOBILITY SHOW 2023. Stánok Subaru predstaví víziu budúcej mobility Subaru a reprezentuje úsilie Subaru posilniť silné puto značky s verejnosťou a umožniť návštevníkom zažiť „Pôžitok z jazdy a pocit istoty“ pre dnešok aj budúcnosť.
Matúš Bušík
Subaru predstaví koncept Subaru Sport Mobility na Japan Mobility Show 2023

Prezident Subaru Corporation Atsushi Osaki bude mať tlačovú konferenciu v stredu 25. októbra o 9:30 v stánku Subaru.

Priamy prenos z tlačovej konferencie bude dostupný na SUBARU On Tube.

Dnes bude na oficiálnej webovej stránke Subaru spustená špeciálna podstránka, ktorá bude poskytovať informácie o expozícii Subaru: www.subaru.jp.

Hlavné modely Subaru, ktoré budú vystavené na JAPAN MOBILITY SHOW 2023:

• SUBARU SPORT MOBILITY – koncept
• Levorg Layback Limited EX – model bude predstavený túto jeseň
• Levorg Layback Limited EX – model vybavený príslušenstvom, bude predstavený na jeseň tohto roku.
• Solterra ET-HS
• Forester – špeciálna edícia modelu, ktorá bude predstavená na jeseň tohto roku.
• Crosstrek Limited

Prehľad výstavných modelov

◆ SUBARU SPORT MOBILITY


Tento koncept vyjadruje pôžitok z jazdy, ktorý Subaru ponúka v novej ére elektrifikácie, stelesňuje radosť ísť kamkoľvek a kedykoľvek a jazdiť v každodennom až extrémnom prostredí. Jazda s pocitom istoty nám umožňuje pustiť sa do nových vzrušujúcich dobrodružstiev. Ide o koncept batériového elektrického vozidla (BEV), ktorý evokuje vývoj hodnôt SUBARU SPORT.

◆ Levorg Layback Limited EX

Úplne nový Levorg Layback kombinuje tri hodnoty Levorgu – pokročilú bezpečnosť, športovosť, hodnotu kombi s flexibilitou a hodnotu SUV s vysokou kvalitou. Je vyvinutý pre japonský trh ako jedinečné SUV v širokej ponuke SUV vozidiel Subaru.

◆ Levorg Layback Limited EX – model vybavený príslušenstvom
Levorg Layback s originálnym príslušenstvom Subaru, ktorý vyjadruje svoju vysokú kvalitu a sofistikovaný štýl zladením opláštenia s farbou karosérie.

◆ Solterra ET-HS


Solterra je prvým globálnym batériovým elektrickým vozidlom (BEV) Subaru, ktoré reprezentuje nové hodnoty vlastné elektrickým vozidlám, ako aj „Pôžitok z jazdy a pocit istoty“ – hodnoty, ktoré Subaru vyznáva mnoho rokov. Solterra, vyvinutá ako autentické SUV v ekologickom balení, si zachováva praktickosť existujúcich modelov Subaru a dáva zákazníkom Subaru možnosť voľby.

◆ Forester – Special Edition

Ako najpredávanejší model globálneho predaja Subaru je Forester kľúčovou súčasťou globálnej stratégie spoločnosti. Konštrukcia tohto odolného SUV, umožňuje všetkým cestujúcim užívať si radosť z jazdy a komfort, pričom priestranným interiér kombinuje s ľahkou ovládateľnosťou. Dizajn spája odolnosť SUV s užívateľsky príjemným prostredím. Špeciálna edícia modelu je vybavená funkciami, ktoré inšpirujú vodičov k tomu, aby zvládli akékoľvek výzvy v teréne.

◆ Crosstrek Limited

Kombináciou kompaktnej karosérie s robustným a športovým dizajnom sa Crosstrek vyznačuje plnohodnotným výkonom SUV, vďaka čomu je všestranným crossoverom SUV – ideálnym pre akékoľvek jazdné prostredie, či už jazdíte v meste, alebo uprednostňujete dobrodružstvá mimo spevnených ciest. V tomto modeli tretej generácie sme kládli dôraz nielen na jedinečný dizajn predchádzajúceho modelu, ale aj na vylepšenie dynamiky jazdy a bezpečnostných vlastností Crosstreku.

Aktuality

30.04.2024 Video: Prvé kolo Slovenského pohára XCO v Drozdove poznačili extrémne podmienky na trati.

Pretekári to vôbec nemali ľahké a počas víkendu sa museli vysporiadať s náročnými podmienkami na trati. Dážď, blato a zima skúšali pretekárov, ktorí to naozaj nemali ľahké. Z víťazstva v elitných kategóriách sa tešili poľskí pretekári Filip Helta a Gabriela Wojtyla. Zo slovenských jazdcov skončili najlepšie Matej Ulík na druhom mieste a Tereza Kurnická, ktorá obsadila 7. priečku.

30.04.2024 Tadej Pogačar ide na Giro d’Italia v silnej zostave s jasným cieľom vyhrať ružový dres.

Tím UAE Emirates zverejnil zostavu ôsmich jazdcov pre Giro: Tadej Pogačar, Mikkel Bjerg, Felix Grossschartner, Vegard Stake Laengen, Rafal Majka, Juan Sebastián Molano, Domen Novak a Rui Oliveira.

30.04.2024 Quintanu nazvali „malou zasranou krysou“. Kolumbijčan reaguje na vyjadrenia Gerainta Thomasa a Luka Rowea.

Thomasa a Rowe vyjadrili v podcaste Watts Occurring názor, že Nairo Quintana „by nemal pretekať“. Dôvodom kritiky je jeho pozitívny test na zakázanú látku tramadol na Tour de France 2022.

29.04.2024 Alison Jackson vyhrala v šprinte druhú etapu Vuelta España Femenina, záver poznačili hromadné pády.

Na druhom mieste skončila Blanka Vas (SD Worx – Protime), ktorá sa tiež dostala do vedenia celkovej klasifikácie a tretia finišovala Karlijn Swinkels (UAE ADQ).

29.04.2024 Značka Nike sa stala osobným sponzorom cyklistky Demi Vollering.

„Uvedomujem si svoju úlohu v ženskej cyklistike a ženských športoch všeobecne,“ hovorí o novom partnerstve víťazka Tour de France Femmes.

Zavrieť reklamu