Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

​BAJKULA – Nové cyklooblečenie na jeseň a zimu, v ktorom nevychladnete

Široké spektrum cyklistického textilu z nových kolekcií na jeseň a zimu 2015/2016 obľúbených značiek GORE BIKE WEAR, FOX a CASTELLI.
Biker
​BAJKULA – Nové cyklooblečenie na jeseň a zimu, v ktorom nevychladnete

Milí priatelia,

keďže je medzi vami veľa nadšencov športujúcich aj v horšom počasí, pripravili sme pre vás nové jesenné a zimné cyklistické oblečenie a doplnky kvalitných značiek, ktoré garantujú, že vám pri správnom navrstvení nebude zima, budete sa cítiť komfortne a vďaka skvelým technológiám vás neprefúkne a zostanete v suchu.

V ponuke máme široké spektrum cyklistického textilu z nových kolekcií na jeseň a zimu 2015/2016 obľúbených značiek GORE BIKE WEAR, FOX a CASTELLI, ktoré splnia požiadavky aj toho najnáročnejšieho užívateľa, či už po funkčnej alebo dizajnovej stránke.

GORE BIKE WEAR

Americkú značku GORE BIKE WEAR snáď ani netreba nejako viac predstavovať. Spoločnosť WL Gore & Associates, Inc., ktorej tento brand patrí, okrem iných zaujímavých vecí, vyvinula aj revolučné membrány GORE-TEX a WINDSTOPPER.

Tieto technológie vám spolu s prepracovanými strihmi a praktickými detailmi umožnia užiť si jazdu na bicykli kedykoľvek naplno – aj počas dažďa alebo vetra.

Náš tip

Bunda GORE Phantom 2.0 je zo špičkového pružného a vetru odolného WINDSTOPPER® Soft Shell-u, ktorý je aj pri aktívnom pohybe priedušný a dobre odvádza vlhkosť znútra smerom von. Stred chrbtového dielu windstopper neobsahuje, čiže umožňuje ešte lepšie odvetranie pre naozaj aktívnych jazdcov. Tri praktické zadné vrecká vás, vďaka top strihu, po naplnení neťahajú za golier, ťah sa jednoducho rozloží na chrbát a ramená.

Dlhé rukávy a predĺžený zadný diel sú na bike ideálne, nemôžu na nich samozrejme chýbať ani ochranné reflexné prvky. Veľkou prednosťou tohto modelu sú odnímateľné rukávy, ktoré oceníte najmä v prechodných obdobiach. Môžete ho teda využiť ako bundu, dres, či vestu. Skrátka funguje!

Bundu máme v rôznych farbách. Odporúčame do teplôt v rozmedzí +20 až -2 °C. Pokiaľ chcete jazdiť za každých podmienok, teda aj v silnom daždi, najlepšia voľba je trieda GORE POWER TRAIL. POWER TRAIL GORE-TEX® Active Jacket je vyrobená zo 100% vode odolnej membrány GORE TEX ACTIVE, ktorá aj pri športovom výkone skvelo odvádza vlhkosť znútra von. V ponuke máme dlhé aj krátke nohavice z rovnakého materiálu.

CASTELLI

CASTELLI je značka z Talianska, ktorá je známa cyklooblečením užších strihov najmä pre cestárov. Avšak kvalitné materiály lákajú obliecť si ich kúsky aj hocikam inam, napr. na trail do lesa. Okrem rôznych druhov a variácií WINDSTOPPERov, Castelli používa aj zaujímavú tkaninu NANO FLEX, exkluzívne vyvinutú vo vlastnej réžii. NANO FLEX pokrytý miliónmi nanovlákien má silný vodoodpudzujúci účinok, kvapky vody zostávajú ako guľôčky na povrchu a skĺznu sa z látky bez toho, aby zanechali stopu.

Náš tip

Bunda Castelli Gabba 2 Convertible – taktiež super kúsok s praktickými odnímateľnými rukávmi, vyhotovený z WINDSTOPPER® X-LITE PLUS materiálu, ktorý je vetru odolný a má tiež vode odolnú vrchnú úpravu. Pre lepšie odvetranie je v podpazuší použitá tkanina Nano Flex. Na predĺženom zadnom diely sa nachádzajú tri vrecká, do ktorých dáte, čo potrebujete. Nechýba ani praktický silikónový lem, aby sa vám bunda nevyhŕňala, či reflexné prvky umiestnené vzadu. Teplotný rozsah použitia: 6 – 18°C.

FOX

Ďalšou našou obľúbenou značkou je FOX. Nové modely búnd a dresov s dlhým rukávom majú civilnejší look, ktorý mnohí ocenia a zostávajú stále funkčné. Bundy s vode odolnou a priedušnou vrstvou vám prídu vhod a zaistia vám komfort počas celej jazdy.

Aj pre vás, dámy, máme pekné funkčné bundy, samozrejme aj vo variante s odnímateľnými rukávmi, ktoré vám vďaka prispôsobenému strihu sadnú ako uliate. Vybrať si môžete od windstopperového, softshellového prevedenia až po 100% vode odolný GORE-TEX. Ako inak v rôznych farebných variáciách, aby ste sa mohli zladiť s bajkom, či ostatnými doplnkami. Pre tých, čo preferujú krátke rukávy a nohavice aj v horšom počasí, máme návleky na ruky, nohy. Univerzálne, windstopperové aj zateplené. Našu ponuku dopĺňajú neodmysliteľné doplnky GORE: návleky na tretry, zimné windstopperové čiapky pod prilbu, zimné rukavice, či zimné ponožky. K celkovej zimnej výbave určite odporúčame aj tretry SHIMANO s technológiou GORE-TEX. Nezabudnite, že každé poveternostné podmienky si vyžadujú tú správnu kombináciu jednotlivých vrstiev. Ak nemáte jasno v tom, čo s čím použiť, príďte a radi vám poradíme.

Váš bajkula tím

www.bajkula.sk

Aktuality

25.04.2024 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

25.04.2024 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

24.04.2024 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu