Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

SK-PROFI BIKE oslavuje už 25 rokov, tak ich oslávte s nami

Spoločnosť SK-PROFI BiKE je na trhu už 25 rokov a venuje sa dovozu cyklistického oblečenia a doplnkov. Toto jubileum sa rozhodli osláviť spolu s cyklistami na celom Slovensku a pripravili pre vás súťaž o hodnotné ceny.
Matúš Bušík
SK-PROFI BIKE oslavuje už 25 rokov, tak ich oslávte s nami

Ani sa nám to nechce veriť, ale tento rok je to už 25 rokov odvtedy ako vznikla naša spoločnosť. Hneď od začiatku sme sa zamerali na dovoz doplnkov a oblečenia i keď na začiatku nechýbali ani bicykle.

Tie sme však časom z našej ponuky vypustili a začali sme sa orientovať len na doplnky, diely a oblečenie.

Medzi naše najstaršie značky rozhodne patrí Castelli a BBB s ktorými spolupracujeme takmer od úplných začiatkov. Sú našimi stálicami a aj najsilnejšími. V tesnom závese je legendárna značka cyklo komputerov Ciclosport.

Postupom času sme do portfólia pribrali značky ako Vredestein, DMT, Hamax, Cyclon a Basil.

Najnovším prírastkom je značka KENNY, ktorú zastupujeme na slovenskom trhu prvým rokom. Ponuka našich produktov je naozaj široká a bohatá.

Neustále sa ju snažíme rozširovať a dopĺňať o produkty, ktoré by vás mohli zaujať, ale hlavne sme presvedčení o ich kvalite. Veď sa kľudne presvedčte sami na našom e-shope: www.skprofibike.sk.

A pretože si ceníme, vašu priazeň a obľubu našich produktov, tak sme si pri tejto príležitosti pre vás  pripravili veľkú letnú súťaž, v ktorej môžete získať až 25 fantastických cien.

Ako sa do tejto súťaže zapojiť? Jednoducho. V čase od 17.7.23 do 17.9.23 nakúpte niektorý produkt z nášho portfólia u našich zmluvných partnerov (kamenné predajne i e-shopy) aspoň za 25€ a zaregistrujte svoj nákup na našej stránke www.skprofibike.sk a budete zaradený do súťaže o hodnotné ceny:

  1. CENA: voľný nákup v e-shope skprofibike.sk v hodnote 250€
  2. CENA: voľný nákup produktov značky Castelli v e-shope skprofibike.sk v hodnote 150€
  3. CENA: voľný nákup produktov značky BBB v e-shope skprofibike.sk v hodnote 100€
  4. CENA: voľný nákup produktov značky KENNY v e-shope skprofibike.sk v hodnote 80€
  5. CENA: voľný nákup produktov značky BASIL v e-shope skprofibike.sk v hodnote 60€

a 20 vecných cien z portfólia nami dovážaných značiek.

Tak nepremárnite túto jedinečnú šancu vyhrať niektorú z fantastických cien a rozšíriť svoju výbavu o niektorý alebo niektoré kvalitné kúsky z našej kolekcie.

Poznámka:

Nákup musí obsahovať jeden alebo viacej produktov značky BBB, Castelli, DMT, Kenny, Cyclon, Basil, Ciclo, alebo Hamax, v minimálnej hodnote 25€ s DPH.

Produkt musí byť zakúpený u niektorého z našich partnerov na Slovensku. Nákup musíte registrovať na našej stránke, nezabudnite pripojiť foto dokladu aj s produktom/-tmi, ktoré ste zakúpili.

Nezabudnite, že viac nákupov zvyšuje vašu šancu na výhru.

Aktuality

Včera 16:31 Carapaz vyhral kráľovskú etapu Okolo Romandie, skvelý výkon predviedol aj Egan Bernal.

Richard Carapaz (EF Education – EasyPost) rozhodol útokom 2,1 km pred vrcholom záverečného 13,8 km dlhého stúpania s priemerným sklonom 6 %, ktorým sa končila štvrtá etapa švajčiarskych pretekov. Druhý skončil Florian Lipowitz (Bora-Hansgrohe), tretí finišoval Carlos Rodríguez (Ineos Grenadiers).

25.04.2024 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

25.04.2024 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

Zavrieť reklamu