Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Foto: Vyhlásenie víťazov Canon fotosúťaže 2013

V stredu 12. februára 2014 sme sa v po roku opäť stretli v bratislavskom Apollo Business Centre na vernisáži najlepších bikerských a surfových amatérskych fotografií. Odborná porota mala aj tentoraz náročnú úlohu pri výbere víťazov Canon fotosúťaže 2013, ocenených fotiek (a jej autorov) bolo totiž až sedem. Špeciálna cena bola udelená fotke, ktorá získala najviac lajkov od vás na Facebooku.   Kompletnú fotogalériu z tejto slávnostnej udalosti nájdete nižšie.
Biker

Víťazi boli vyhlásení v príjemnej rodinnej atmosfére kamarátov, priateľov a známych. Tešíme sa na ďalší ročník a ešte krajšie fotky od vás.

Tu sú mená ocenených víťazov:

1. Filip Pobočík

Výhra: fotoaparát Canon EOS 600D, cyklopočítač KLS Counter, Rukavice KELLYS INSTINCT long, Prilba KELLYS ROCKET, okuliare KELLYS FORCE, tričko KELLYS, batoh KELLYS

2. Aleš Bílý

Výhra: Kompatktný fotoaparát Canon PowerShot SX 280 HS s Wi-Fi a GPS, set osvetlenia KLS Strike, prilba KELLYS DYNAMIC, tričko KELLYS SPORTSWEAR, okuliare KELLYS NUCLEON, rukavice KELLYS INSTINCT short, pumpa KLS TWIST

3. Marek Švančara

Výhra: vysokovýkonné multifunkčné zariadenie CANON PIXMA MG 6450, okuliare KELLYS PROJECT TILE, tričko KELLYS DRIVEQUIPMENT, súprava na mazanie a čistenie bicykla KLS, náradie KLS adroid

4. Miloš Čuba

Výhra: Napinák GAMUT P40 modrý Bashguard, brzdové páčky STRAITLINE

5. Filip Petrík

Výhra: Plášte INTENSE TYRE System Zero 2,4 , brzdové páčky STRAITLINE

6. Zuzana Triebušníková

Výhra: Plášte MAXXIS Ardent, brzdové páčky STRAITLINE

7. Andrej Grznár

Výhra: brzdové páčky STRAITLINE

 

Špeciálna cena podľa hlasovania FB (dostala 295 lajkov)

Zuzana Triebušníková

Výhra: DVD Where the trail ends

 

 

Víťazné fotografie budú uverejnené v prvom čísle Bikera 2014

Výstava potrvá do konca februára!

Aktuality

25.04.2024 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

25.04.2024 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

24.04.2024 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu