Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Video: ION predstavuje úplne nové kožené MTB topánky Raid Select

Mali by sa vyznačovať ešte lepšou podrážkou pre lepšiu kontrolu bicykla. Za kvalitu Raid Select si však budete musieť priplatiť.
Martin Sarvaš

Plusy*: Príjemne držia teplo v chladnejšom počasí; sú pohodlné; dlho udržia nohy v suchu – dobre prevzdušnené; dobrá priľnavosť na pedáloch; sú odolné

Mínusy*: Dlho trvá, kým sa vysušia; vysoká cena

Cena: 180€

Váha: 975g

Detaily

Podrážka: Podrážka je vyrobená z novej gumennej zmesy a mäkšej medzipodrážky. Kombinácia priľnavej a odolnej gumy s mäkkou medzipodrážkovou vrstvou by mala zabezpečovať maximálny grip, odolnosť a dlhú výdrž.

Ochrana prstov: Predná časť topánky je spevnená a pri náraze sa tak rozloží sila na väčšiu plochu.

Tvar členkovej časti: Vnútorná časť topánky okolo členku je tvarovaná pre čo najväčšie pohodlie a zároveň tak, aby sa noha v topánke nepohla.

Vložka Ortholite Eco Plush: Vnútorná vložka je mäkká pre čo najväčšie pohodlie

Zloženie: Vrchná časť – 100% koža; Podrážka: 30% guma, 55% EVA, 15% PA

*Plusy a mínusy uvádzame podľa recenzie enduro-mtb.com

Vaše komentáre

Aktuality

25.04.2024 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

25.04.2024 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

24.04.2024 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Zavrieť reklamu