Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

SRAM Eagle Transmission definuje nový spôsob radenia

SRAM dnes uviedli na trh úplne novú kolekciu pohonu a bŕzd. Pohon má fungovať na opačnom princípe, na aký sme zvyknutí a najlepšie vlastnosti radenia rýchlostí má mať pri vysokej záťaži.
Matúš Bušík
SRAM Eagle Transmission definuje nový spôsob radenia

Počas šesťročnej histórie Eagle a jedenástich rokov špecializovaného 1x pohonu SRAM zdokonalil prvky systému, ktorý ovládajú.

Aj s týmto dedičstvom sa zaujímali, či je možné dosiahnuť novú úroveň výkonu nielen v prospech SRAM, ale aj s cieľom pomôcť jazdcom a zlepšiť jazdu ako celkový prejav.

Takže prehodnotili celé spojenie medzi rámom, kolesom a pohonom.

Eagle Transmission je prvý prístup svojho druhu k pohonu horských bicyklov, ktorý nastavuje novú latku a nové očakávania pre celý systém.

Toto je splnený sen

Eagle Transmission bol navrhnutý a skonštruovaný do hmatateľnej technológie pre najnáročnejších jazdcov na svete.

Eagle Transmission, postavený na univerzálnej konštante samotnej osi kolesa, je radikálne robustný, plne integrovaný a vzájomne závislý bezdrôtový pohon, ktorý doslova mení spôsob našej jazdy.

Zjednodušuje, posilňuje a predlžuje životnosť na nové limity. Nepoužíva žiadnu pätku alebo zavesenie prehadzovačky ani nastavovacie skrutky a umožňuje vám bezchybne radiť pri maximálnom výkone.

Eagle Transmission spúšta seizmický posun v tom, čo znamená preradiť na horskom bicykli.

Nový pohon Eagle Transmission je dostupný v rade XX SL, odľahčenej a určenej pre crosscountry, a ďalej radách XX a X0, ktoré sú plne pripravené pre použitie na horských bicykloch i elektrobicykloch.

Kolekcia bŕzd SRAM Stealth

Skryté z dohľadu, brzdy SRAM MTB prichádzajú s páčkami Stealth. Úplne nový dizajn tela páky približuje hadicu k riadidlám, čo umožňuje uhladenejšiu a modernejšiu jazdu.

Kolekcia bŕzd v zjednodušenej zostave s Level a Code má vzhľad pák skvele esteticky doplňujúci sa s novým pohonom Eagle Transmission.

Brzdy SRAM Code a Level Stealth sú dostupné v dvoch úrovniach – Ultimate a Silver. Modelová rada Level sa naviac rozdeľuje na ľahšie 2-piestikové strmene a účinnejšie 4-piestikové strmene.

www.cyklozitny.cz

Aktuality

12:09 Ako sledovať naživo Giro d’Italia 2024?

Talianska Grand Tour sa uskutoční od 4. do 26. mája a 176 jazdcov čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

09:10 Detaily 1. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Giro sa začne relatívne krátkou 136 km dlhou etapou s kopcovitým profilom a dá sa očakávať súboj favoritov celkovej klasifikácie.

Včera 16:43 Birell Bikefest 2024: Registrácia testovacích bicyklov je spustená!

Na webe bikefest.biker.sk pristáli prvé testovacie bicykle od značiek CTM, Forbidden, Rocky Mountain, či Wilier, no po prvýkrát si môžete rezervovať na testovanie aj cyklistické tretry. Prinesie ich so sebou Shimano.

Včera 16:38 Najhoršia bola prvá polhodina. Wout van Aert opisuje pád, pri ktorom utrpel zlomeniny rebier, kľúčnej aj hrudnej kosti.

Van Aert utrpel najhoršie zranenia zo všetkých pretekárov, ktorí skončili na zemi pri hromadnom páde na klasike Dwars door Vlaandren.

Včera 14:14 Foto: Ako to vyzeralo na prezentácii tímov na Giro d’Italia 2024.

176 jazdcov z 22 tímov má za sebou prezentáciu a najbližšie tri týždne ich čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

Zavrieť reklamu