Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Kolenné chrániče

Test: Chrániče kolien Chromag Rift

Cena je trochu vyššia, ale za túto hodnotu dostanete vynikajúce chrániče s dobrou ergonómiou.
Hodnotenie: 4.5/5
111
Biker
Test: Chrániče kolien Chromag Rift

Nové chrániče kolien od spoločnosti Chromag sú veľmi ľahké, pohodlné a vhodné aj na viachodinové jazdenie po trailoch. Je v nich použitá mäkká flexibilná pena RHEON, ktorá neobmedzuje v pohybe a pri náraze stuhne a pohltí jeho energiu. Pena je perforovaná a podložená airprenom pre zabezpečenie čo najlepšej cirkulácie vzduchu.

Chrániče sú špecifické pre pravú a ľavú stranu a pena je predtvarovaná, aby dokonale sedeli na kolenách. Kryje koleno zo všetkých strán, čo vzbudzuje pocit bezpečia. Na povrchu chráničov je aramidový poťah odolný voči nárazom a oderom.

Zvyšná časť chráničov je tvorená elastickým sieťovinovým materiálom, ktorý sedí priliehavo a drží ich v správnej polohe. Na hornej a dolnej časti sú ukončené širokými elastickými páskami, ktoré sú z vnútornej strany potiahnuté silikónom. Chrániče vďaka tomu veľmi dobre držia na svojom mieste aj počas dlhšej jazdy a nezosúvajú sa nadol. V akej polohe sme si ich nasadili, v takej vydržali bez úprav po celý čas. Komfort pri ich nosení je vynikajúci.

Cena je trochu vyššia, ale za túto hodnotu dostanete vynikajúce chrániče s dobrou ergonómiou. Chrániče Chromag Rift sú vhodné na každodenné jazdenie po trailoch od krátkych výjazdov až po viachodinové jazdy bez toho, aby vás obmedzovali v pohybe.

www.protocycles.cz

Aktuality

10:33 Držať tempo s Tadejom Pogačarom sa nevyplatí. Ben O’Connor to skúsil a doplatil na to veľkou stratou.

Ben O’Connor bol jediný, kto sa pokúsil udržať tempo s Tadejom Pogačarom po jeho útoku v závere 2. etapy Giro d’Italia. Už po 300 metroch však zaostal a nakoniec prišiel do cieľa s minútovou stratou.

10:08 Tadej Pogačar vyhral etapu na Gire bez cyklopočítača: Musíte len viac počúvať svoje telo.

25-ročný Slovinec dostal defekt a spadol v úvode rozhodujúceho stúpania. Napriek tomu dokázal zvíťaziť a oblečie sa do ružového dresu lídra Giro d’Italia.

09:25 Detaily 3. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Prvá rovinatá etapa má 165 km, prevýšenie len 831 m a očakávame dojazd v hromadnom šprinte. Najväčší favoriti sú Tim Merlier a Olav Kooij.

Včera 17:18 Tadej Pogačar suverénne vyhral druhú etapu Giro d’Italia aj napriek defektu a pádu pred rozhodujúcim stúpaním.

Na druhom mieste skončil Daniel Martinez a tretí finišoval Geraint Thomas. Pogačar sa po premiérovom víťazstve na Gire oblečie do ružového dresu.

Včera 14:10 Viktória Chladoňová skončila celkovo druhá po skvelých výkonoch na juniorskom etapáku vo Francúzsku.

Chladoňová vybojovala na pretekoch Tour du Gévaudan Occitanie femmes druhé miesto v prvej etape a v druhej etape skončila šiesta. Výborný výsledok dosiahla aj Sofia Ungerová, ktorá skončila celkovo siedma po siedmom a ôsmom mieste v etapách.

Biker hodnotenie

Skvelý: jednoznačne najlepší vo svojej triede
Veľmi dobrý: jeden z najlepších na trhu
Dobrý: odvedie si svoju prácu
Priemerný: ničím výnimočný
Podpriemerný: istým spôsobom nevhodný
Slabý: radšej si nájdite niečo iné
Nebezpečný, hlúpy alebo oboje dokopy
Zavrieť reklamu