Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Nohavice a legíny

Test: Vodoodolné nohavice Scott Trail Storm WP

Dlhé nohavice naozaj do každého počasia?
Hodnotenie: 3/5
160
Biker
Test: Vodoodolné nohavice Scott Trail Storm WP

Na predošlej generácii nohavíc Trail Storm sme pochválili ich strih, ale mali sme pripomienky k sieťovine za kolenami a manžetám na členkoch, cez ktoré sa mohla voda dostávať dovnútra.

Dobrá správa – Scott na svojej webovej stránke uvádza, že sieťovina bola odstránená, navyše bola pridaná aj guma na členky a vetráky na stehnách so zipsom (ďalšie potenciálne miesto vnikania vody) boli tiež zrušené.

Aj keď tkanina sa nakoniec časom premočí, najmä na sedlovom paneli, zistili sme, že je to bežné pri odevoch, ktoré používajú ekologické nepremokavé materiály bez PFC.

Ak sa dokážete zmieriť s nohavicami, ktoré sú skôr vodoodolné ako nepremokavé – čo je za túto cenu na zváženie – potom sú tieto nohavice vhodné do každého počasia, s dobrou elasticitou a skvelým strihom.

Sú predtvarované tak, aby perfektne sedeli pri jazde a majú dostatok priestoru pre chrániče bez toho, aby boli príliš objemné.

www.scott-sports.com 

 

Aktuality

11:14 Geraint Thomas odkazuje Pogačarovi: Užil si si zábavu. Urobme si zajtra pekný pokojný deň.

Thomas si zavtipkoval v príspevku na Twitteri (X) po tom, ako v závere šprintérskej tretej etapy Giro d’Italia ušiel do úniku s Tadejom Pogačarom.

10:27 Detaily 4. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Etapa v štýle monumentu Miláno-San Remo má dĺžku 190 km a prevýšenie 2079 m. V závere sa očakáva hromadný šprint, aj keď stúpanie Capo Mele tesne pred cieľom môže narušiť plány šprintérov.

09:47 Video: Christian Arehart skočil prvý quad backflip na MTB a už o pár dní ho môžete stretnúť na Bikefeste!

Mladý jazdec z Ameriky sa zapísal do histórie MTB a najmä disciplíny slopestyle veľkými písmenami. Podarilo sa mu ako prvému na svete ustáť quad backflip (štvorité salto vzad) na horskom bicykli. Christian Arehart sa už v minulom roku predstavil na Bikefeste a patril k najviac party ľuďom na kopci. Tento rok ho v Kálnici uvidíme znova a medzičasom sa z neho stala svetová hviezda.

Včera 17:40 Pogačar útočil na šprintérov, ale napokon bol v tretej etape Giro d’Italia najrýchlejší Tim Merlier.

Merlier zvíťazil v hromadnom šprinte pred Jonathanom Milanom a Biniamom Girmayom.

Včera 15:02 Skvelú formu v úvode sezóny potvrdil Denis Kohút, ktorý vyhral prvé kolo Slovenského pohára v zjazde na Košútke.

Prvý pretekársky víkend majú za sebou aj slovenskí zjazdári. V bikeparku Košútka neďaleko Hriňovej sa cez víkend odjazdilo prvé kolo slovenského pohára v zjazde. V ženskej kategórii bola najrýchlejšou pretekárkou Vanesa Petrovská.

Biker hodnotenie

Skvelý: jednoznačne najlepší vo svojej triede
Veľmi dobrý: jeden z najlepších na trhu
Dobrý: odvedie si svoju prácu
Priemerný: ničím výnimočný
Podpriemerný: istým spôsobom nevhodný
Slabý: radšej si nájdite niečo iné
Nebezpečný, hlúpy alebo oboje dokopy
Zavrieť reklamu