Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Načerpajte chutnú, ľahko stráviteľnú a stabilnejšiu energiu z nugátového krému

Väčšina nugátových produktov na trhu obsahuje len minimum lieskových orieškov a kakaa.
Biker
Načerpajte chutnú, ľahko stráviteľnú a stabilnejšiu energiu z nugátového krému

Mnoho ľudí zbožňuje sladké. A drvivá väčšina z nich nedá dopustiť na spojenie lieskových orieškov a čokolády. Kto raz ochutnal, na chuť nugátu už nezabudne. Bežný nugát má však jeden veľký nedostatok. Je ním nízka kvalita receptúry a vstupných surovín.

Väčšina nugátových produktov na trhu obsahuje len minimum lieskových orieškov a kakaa. Sú nahradené lacnejším palmovým olejom a kvantami rafinovaného cukru. Tento krok robí z chutnej a funkčnej potraviny produkt, ktorí nám viac škodí ako prospieva.

V Powerlogy sa snažíme urobiť maximum pre vývoj produktov, ktoré v sebe spájajú silu čistej chuti a funkčnosti pre extra energiu a nadpriemerný fyzický aj mentálny výkon.

Veríme, že kvalitné jedlo mení myslenie a preto majú všetky naše produkty vysokú výživovú hodnotu. Zároveň chceme pomôcť zlepšovať stravovacie návyky rodín, hlavne  čo sa týka raňajok a snackov.

Určite poznáte slávnu orieškovú nátierku začínajúcu sa písmenom N a končiacu na TELLA. Napriek jej zloženiu, ktoré má podľa nás naozaj ďaleko od optima, ju každodenne konzumuje veľké množstvo ľudí vrátane žien a detí. Mnohí vedia, že je to nezdravé, no často podľahnú túžiacim detským očiam.

Nám to nedalo a vytvorili sme zdravú alternatívu tejto slávnej nátierky, ktorú môžete pokojne dopriať sebe aj svojim deťom (samozrejme, nemáme na mysli prejedanie či neuvedomelú konzumáciu).

Po dlhom vývoji a testovaní vznikla finálna receptúra, ktorá podľa nášho názoru stojí za všetky drobné. Náš orieškový nugát je jednoduchý zložením, no komplexný chuťou. Nájdete v ňom len prvotriedne lieskovce, výberové kakao a prijateľné množstvo trstinového cukru.

Všetky suroviny sú v BIO kvalite. BIO ingrediencie používame preto, že zaručujú vysoké štandardy kvality, skvelú chuť aj energiu. Množstvo orechov bežne dostupných na trhu totiž podlieha oxidácii a často obsahujú aflatoxíny.

Vyskúšajte Powerlogy nugát, po ktorom nemusíte mať výčitky. Milovníkom chrumkavosti ponúkame nugát s kúskami lieskových orieškov v BIO kvalite. A ak oceníte dokonale hladký krém, odporúčame vám jemný nugát s novou receptúrou. Vyniká krémovou konzistenciou a extra ingredienciou – ľahko stráviteľným MCT olejom. Jeho pridanie do nugátu zaručí:

– ešte ľahšie trávenie
– intenzívnejšiu chuť orieškov a nugátu
– chutný zdroj rýchlej a stabilnej energie

Keďže vieme, že tento čerstvý lieskovoorieškový krém s pravým kakaom a extra MCT olejom je výborným zdrojom chutnej energie, vyrobili sme ho aj v malom praktickom vytláčacom balení s vrchnákom. Je ideálny na cesty, šport či ako desiata pre deti. Dnes sa preto môžete spoľahnúť, že vás kapsička naozaj zasýti a podrží nielen vďaka lahodnej chuti, ale aj kvalitnému zloženiu.

Krém neobsahuje lepok, mlieko, palmový olej a ani umelé konzervanty. Jednoducho je bez umelín.

Vaše komentáre

Aktuality

14:35 Jonas Vingegaard začal trénovať na bicykli a postupne sa zotavuje z početných zlomenín.

„Samozrejme, dúfam, že budem na štarte Tour de France. Nevieme presne, aká bude moja forma a ako bude prebiehať moje zotavenie, ale urobím všetko pre to, aby som sa tam dostal vo svojej top forme,“ hovorí Jonas Vingegaard vo videu, ktoré zverejnil jeho tím Visma – Lease a Bike.

14:22 Peter Sagan už zajtra odštartuje na cestných pretekoch Okolo Maďarska v drese tímu Pierre Baguette.

Sagan bude štartovať za slovenský tím na maďarských cestných etapových pretekoch, ktoré sa uskutočnia od 8. do 12. mája.

11:14 Geraint Thomas odkazuje Pogačarovi: Užil si si zábavu. Urobme si zajtra pekný pokojný deň.

Thomas si zavtipkoval v príspevku na Twitteri (X) po tom, ako v závere šprintérskej tretej etapy Giro d’Italia ušiel do úniku s Tadejom Pogačarom.

10:27 Detaily 4. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Etapa v štýle monumentu Miláno-San Remo má dĺžku 190 km a prevýšenie 2079 m. V závere sa očakáva hromadný šprint, aj keď stúpanie Capo Mele tesne pred cieľom môže narušiť plány šprintérov.

09:47 Video: Christian Arehart skočil prvý quad backflip na MTB a už o pár dní ho môžete stretnúť na Bikefeste!

Mladý jazdec z Ameriky sa zapísal do histórie MTB a najmä disciplíny slopestyle veľkými písmenami. Podarilo sa mu ako prvému na svete ustáť quad backflip (štvorité salto vzad) na horskom bicykli. Christian Arehart sa už v minulom roku predstavil na Bikefeste a patril k najviac party ľuďom na kopci. Tento rok ho v Kálnici uvidíme znova a medzičasom sa z neho stala svetová hviezda.

Zavrieť reklamu