Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Jared Graves skončil spoluprácu so Specializedom, Reed Boggs končí s Trekom

Končí sa rok, končia sa kontrakty a aj spolupráce pretekárov so sponzormi.
Martin Sarvaš
Jared Graves skončil spoluprácu so Specializedom, Reed Boggs končí s Trekom

Jared Graves, ktorý počas uplynulého roka prekonal rakovinu mozgu, oznámi, že v budúcom roku nebude pretekať za Specialized.

„Je čas, aby som vás všetkých informoval, že sa lúčim so Specializedom. Veľká vďaka za posledné štyr roky, veľmi ďakujem. Byť obklopený niektorými skutočne skvelými ľuďmi, a hoci sa veci skutočne nestali tak, ako sme všetci dúfali v priebehu rokov, nikdy nezabudnem na tieto zážitky“

„Obzvlášť veľké poďakovanie za podporu v roku 2019, aby som sa mohol stopercentne sústrediť na svoje zdravie. Nemôžem sa dočkať, čo priniesie rok 2020! Viac informácií už čoskoro!,“ napísal Graves na svojom instagrame.

Reed Boggs už nebude ďalej jazdiť za Trek, oznámil Američan na svojom instagrame.

Počas troch rokov s Trekom sa Reed Boggs transformoval zo slopestyle jazdca na freeridera. Prvýkrát súťažil na Red Bull Rampage v roku 2018 vďaka divokej karte a tento rok sa kvalifikoval víťazstvom eventu Proving Grounds.

Za koho bude jazdiť v sezóne 2020 zatiaľ neoznámil.

Vaše komentáre

Aktuality

12:09 Ako sledovať naživo Giro d’Italia 2024?

Talianska Grand Tour sa uskutoční od 4. do 26. mája a 176 jazdcov čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

09:10 Detaily 1. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Giro sa začne relatívne krátkou 136 km dlhou etapou s kopcovitým profilom a dá sa očakávať súboj favoritov celkovej klasifikácie.

Včera 16:43 Birell Bikefest 2024: Registrácia testovacích bicyklov je spustená!

Na webe bikefest.biker.sk pristáli prvé testovacie bicykle od značiek CTM, Forbidden, Rocky Mountain, či Wilier, no po prvýkrát si môžete rezervovať na testovanie aj cyklistické tretry. Prinesie ich so sebou Shimano.

Včera 16:38 Najhoršia bola prvá polhodina. Wout van Aert opisuje pád, pri ktorom utrpel zlomeniny rebier, kľúčnej aj hrudnej kosti.

Van Aert utrpel najhoršie zranenia zo všetkých pretekárov, ktorí skončili na zemi pri hromadnom páde na klasike Dwars door Vlaandren.

Včera 14:14 Foto: Ako to vyzeralo na prezentácii tímov na Giro d’Italia 2024.

176 jazdcov z 22 tímov má za sebou prezentáciu a najbližšie tri týždne ich čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

Zavrieť reklamu