Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Video: Pozrite si blatovú trať vo Fort Williame, Tahnee Seagrave sa pri tréningu nepríjemne zranila a pretekať nebude

Vo Fort Williame bude chýbať aj Brendan "Brendog" Fairclough, ktorý sa zranil minulý týždeň počas natáčania videa na Madeire.
Martin Sarvaš
Video: Pozrite si blatovú trať vo Fort Williame, Tahnee Seagrave sa pri tréningu nepríjemne zranila a pretekať nebude

Foto: Boris Beyer / Instagram - @maddogboris

Anglická pretekárka a víťazka minuloročných pretekov svetového pohára vo Fort Williame Tahnee Seagrave si cez víkend svoj úspech nezopakuje. Pri tréningovej jazde totiž nepríjemne spadla ramenom na kameň a pre zranenie musela z pretekov odstúpiť. S najväčšou pravdepodobnosťou nebude pretekať ani v ďalšom kole v Leogangu.

„Mala som dosť zlý pád hneď v mojej prvej tréningovej jazde a moje rameno skončilo naozaj zle – rovno na skale. Z röntgenu sme zistili, že sa mi roztrhol jeden väz a oddelila sa kľúčna kosť od ramena.“

„Je možné aj ďalšie poškodenie väzov, takže idem domov k špecialistovi, aby som zistil, ako rýchlo sa môžem vrátiť! Dúfam však, že roztrhnutý väz je jediné, čo sa stalo, čo by znamenalo relatívne rýchly návrat na bicykel. Vo Fort Willame určite pretekať nebudem a s najväčšou pravdepodobnosťou ani v Leogangu,“ napísala Tahnee Seagrave.

Nedeľné (2. júna) finále pretekov svetového pohára vo Fort Williame môžete sledovať live od 13.30 na Red Bull TV.

Vo Fort Williame nebude pretekať ani Brendan Fairclough, ktorý sa zranil minulý týždeň počas natáčania novej série videí #adogslife na Madeire. Absolvoval síce prehliadku trate, ale napokon sa rozhodol, že nebude štartovať.

„Pri natáčaní som si poranil rameno, keď som vyletel zo zákruty a skončil rovno v strome. Nebolo to najhoršie, ale nie som ešte v stave pretekať vo Fort Williame. Dúfam, že do Leogangu sa zotavím, lebo momentálne nespravím ani kľuk,“ napísal Brendog.

Pozrite si šialenú blatovú trať vo Fort Willame z pohľadu Gee Athertona:

Vaše komentáre

Aktuality

18:03 Demi Vollering bola najsilnejšia v dojazde do kopca a vyhrala 5. etapu Vuelta España Femenina.

Etapa sa končila 3,2 km dlhým stúpaním Alto del Fuerte Rapitán s priemerným sklonom 8,1 %. Vollering zaútočila necelý kilometer pred koncom a do cieľa prišla sama pred Yarou Kastelijn a Elisou Longo Borghini.

12:04 Peter Sagan na Giro d’Italia: Jeden z najlepších výkonov v kariére a honba za cyklámenovým dresom.

„Keď sa to konečne upokojilo, začal som hrať mŕtveho chrobáka. Cítil som, že sa mi ide dobre a chcel som sa trochu pohrať s ich hlavami, aby si mysleli, že nevládzem,“ opisuje Peter Sagan desiatu etapu na Gire v roku 2020, ktorú vyhral po 133 km v úniku a 12-kilometrovom sóle.

11:03 Fox chystá aero kombinézu pre zjazd. Čo sa píše o zjazdovom oblečení v pravidlách UCI?

V pravidlách UCI sa píše, že kombinézy v zjazde nie sú povolené, takže je otázne, či pretekárky a pretekári sponzorovaný Foxom budú môcť používať tieto kombinézy aj na pretekoch.

10:28 Kristen Faulkner vyhrala po záverečnom úniku 4. etapu Vuelta España Femenina.

Američanka zaútočila 5,8 km pred cieľom a svoje sólo dotiahla úspešne až do cieľa. V šprinte o druhé miesto bola najrýchlejšia Georgia Baker pred dvojicou Marianne Vos a Blanka Vas. Do vedenia celkovej klasifikácie sa posunula Marianne Vos.

09:09 Maxim Van Gils vyhral v šprinte klasiku Eschborn-Frankfurt.

Na druhom mieste skončil Alex Aranburu a tretí finišoval Riley Sheehan.

Zavrieť reklamu