Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Horské

Video: Ako sa natáčal jednozáberový segment Brandona Semenuka z filmu unReal

Semenuk natočil svoj segment s veľmi nepríjemne zraneným zápästím.
Martin Sarvaš

Brandon Semenuk v dokumente Red Bullu pvoedal, ako prebiehalo natáčanie jeho jednozáberového segmentu z filmu unReal.

„Keby som porovnal jednozáberový segment s pretekmi, asi je to niečo veľmi podobné – dlhá trať, veľa trikov za sebou, ale samozrejme, že to bolo iné, pretože okolo nebol dav ľudí. Mali sme viac času na skúšanie, ale snažili sme sa vytvoriť niečo iné, náročnejšie a čo najmenej umelé, ale vyžadovalo si to omnoho viac logistiky. Nestálo to iba na mne, ale na celom tíme.“

„Pre film unReal som pomáhal stavať trať, vybrať ďalších členov tímu a spolu sme dali dokopy trať. Počas príprav som sa viac vozil na bagri ako na bicykli. Bolo skvelé mať príležitosť budovať niečo podľa vlastných prestáv a konceptu. Dostane vás to do úplne iného, kreatívnho levelu jazdenia. Bolo to ako obrovské pieskovisko pre dieťa,“ opísal projekt Brandon Semenuk.

Jednozáberový segment Brandona Semenuka:

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 17:18 Tadej Pogačar suverénne vyhral druhú etapu Giro d’Italia aj napriek defektu a pádu pred rozhodujúcim stúpaním.

Na druhom mieste skončil Daniel Martinez a tretí finišoval Geraint Thomas. Pogačar sa po premiérovom víťazstve na Gire oblečie do ružového dresu.

Včera 14:10 Viktória Chladoňová skončila celkovo druhá po skvelých výkonoch na juniorskom etapáku vo Francúzsku.

Chladoňová vybojovala na pretekoch Tour du Gévaudan Occitanie femmes druhé miesto v prvej etape a v druhej etape skončila šiesta. Výborný výsledok dosiahla aj Sofia Ungerová, ktorá skončila celkovo siedma po siedmom a ôsmom mieste v etapách.

Včera 08:52 Detaily 2. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

150 km dlhá trasa má prevýšenie 2250 m, pričom väčšina stúpaní je v závere. V cieľovom stúpaní Santuario di Oropa očakávame zaujímavý súboj favoritov celkovej klasifikácie.

04.05.2024 Ako sledovať naživo Giro d’Italia 2024?

Talianska Grand Tour sa uskutoční od 4. do 26. mája a 176 jazdcov čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

04.05.2024 Detaily 1. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Giro sa začne relatívne krátkou 136 km dlhou etapou s kopcovitým profilom a dá sa očakávať súboj favoritov celkovej klasifikácie.

Zavrieť reklamu