Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Tento unikátny custom Specialized Allez Sprint môže byť váš

Ale jedine v prípade, že sa vám doma zbytočne váľa viac ako 14-tisíc eur.
Martin Sarvaš

Specialized už dávnejšie oznámil svoju spoluprácu s výrobcom cyklistického oblečenia Romance a umelcom Felipe Pantonem.

Bicykel, ktorý vznikol pri tejto spolupráci je momentálne v online aukcii, do ktorej sa môže zapojiť ktokoľvek. Peniaze vyzbierané pri aukcii pôjdu nadácii World Bicycle Relief.

Lacné to nebude

Felipe Pantone a Romance nadizajnovali pre aukciu cestný model Specialized Allez Sprint. Momentálne je cena v aukcii na hodnote 12 800 libier, čo je viac ako 14 430 eur, takže ak by ste náhodou mali záujem o tento dizajnový kúsok, budete musieť siahnuť hlboko do vrecka.

Unikátny Allez Sprint má na sebe zaujímavý pásikavý / pixelový vzor doplnený farebnými nápismi a farebnou vidlicou. Bicykel je osadený luxusne – radením SRAM Red eTAP, kolesami Roval a komponentami S-Works.

Aukcia trvá do 27. novembra

Musíme uznať, že dizajn tohto bicyka je skutočne zaujímavý. Aukcia trvá iba 10 dní, začala sa 17. novembra a končí 27. novembra. Uvádzacia cena bola 1000 libier a doposiaľ sa zapojilo 15 ľudí, ktorí zvýšili cenu už 26-krát.

Takže ak by ste chceli prispieť nadácii World Bicycle Relief, chceli by ste si vystaviť túto luxusnú dizajnovú hračku do obývačky a máte prebytočne zopár tisíc eur, ešte stále máte príležitosť zapojiť sa do aukcie.

Detaily

Vaše komentáre

Aktuality

Včera 18:03 Demi Vollering bola najsilnejšia v dojazde do kopca a vyhrala 5. etapu Vuelta España Femenina.

Etapa sa končila 3,2 km dlhým stúpaním Alto del Fuerte Rapitán s priemerným sklonom 8,1 %. Vollering zaútočila necelý kilometer pred koncom a do cieľa prišla sama pred Yarou Kastelijn a Elisou Longo Borghini.

Včera 12:04 Peter Sagan na Giro d’Italia: Jeden z najlepších výkonov v kariére a honba za cyklámenovým dresom.

„Keď sa to konečne upokojilo, začal som hrať mŕtveho chrobáka. Cítil som, že sa mi ide dobre a chcel som sa trochu pohrať s ich hlavami, aby si mysleli, že nevládzem,“ opisuje Peter Sagan desiatu etapu na Gire v roku 2020, ktorú vyhral po 133 km v úniku a 12-kilometrovom sóle.

Včera 11:03 Fox chystá aero kombinézu pre zjazd. Čo sa píše o zjazdovom oblečení v pravidlách UCI?

V pravidlách UCI sa píše, že kombinézy v zjazde nie sú povolené, takže je otázne, či pretekárky a pretekári sponzorovaný Foxom budú môcť používať tieto kombinézy aj na pretekoch.

Včera 10:28 Kristen Faulkner vyhrala po záverečnom úniku 4. etapu Vuelta España Femenina.

Američanka zaútočila 5,8 km pred cieľom a svoje sólo dotiahla úspešne až do cieľa. V šprinte o druhé miesto bola najrýchlejšia Georgia Baker pred dvojicou Marianne Vos a Blanka Vas. Do vedenia celkovej klasifikácie sa posunula Marianne Vos.

Včera 09:09 Maxim Van Gils vyhral v šprinte klasiku Eschborn-Frankfurt.

Na druhom mieste skončil Alex Aranburu a tretí finišoval Riley Sheehan.

Zavrieť reklamu