Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Na zlepenom bicykli cestovala naprieč Amerikou. Všimla si ju manažérka Treku, bicykel jej vymenili

Cestovateľka asi nečakala, že by sa jej niečo podobné mohlo prihodiť.
Martin Sarvaš

Áno, dobre vidíte. Cestovateľka po Amerike išla na bicykli, ktorý držal pokope iba lepiacou páskou.

Cestuje Kalifornie do New Yorku

Cyklistka cestovala z Kalifornie do New Yorku, čo znamená z jednej strany Ameriky na opačnú. Najkratšou možnou variantou by to bolo 4700 kilometrov.

Milý príbeh zverejnil Trek včera v Instagram story: „Naša miestna produktová manažérka dnes ráno stretla ženu, ktorá išla z Kalifornie do New Yorku na bicykli a bola mimo cesty s týmto bicyklom.“

Bicykel zlepený lepiacou páskou

Bicykel cestovateľky vyzeral, že ho drží pokope iba hromada lepiacej pásky. Lepiacou páskou mala zalepený predstavec o riadidlá, prilepený mala aj stojan na tašky a vrchnú časť stojanu.

Plášte boli tiež v zdevastovanom stave a celý bicykel vyzerá, že už mal za sebou tisíce kilometrov bez akéhokoľvek servisu či údržby. V tomto prípade sa údržba = lepiaca páska. A tak sa rozhodla manažérka z Treku, že cestovateľke pomôže.

Takto vyzeral bicykel cestovateľky. Lepiaca páska bola všade:

Venovali jej nový bicykel aj výbavu

V Treku sa rozhodli, že starý Specialized jej vymenia za nový Trek. V Treku ju vybavili nielen novým bicyklom, ale aj všetkým príslušenstvom, ktoré k bicyklu patrí a niekedy aj nepatrí.

Cestovateľka dostala nový Trek 520 – adventure bicykel, ktorý je určený presne na tieto účely. Má nekonečno úchytov pre nekonečno tašiek. A vyzerá to, že Trek obdaroval cestovateľku presne týmto počtom tašiek.

Vaše komentáre

Aktuality

14:10 Viktória Chladoňová skončila celkovo druhá po skvelých výkonoch na juniorskom etapáku vo Francúzsku.

Chladoňová vybojovala na pretekoch Tour du Gévaudan Occitanie femmes druhé miesto v prvej etape a v druhej etape skončila piata. Výborný výsledok dosiahla aj Sofia Ungerová, ktorá skončila celkovo siedma po siedmom a ôsmom mieste v etapách.

08:52 Detaily 2. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

150 km dlhá trasa má prevýšenie 2250 m, pričom väčšina stúpaní je v závere. V cieľovom stúpaní Santuario di Oropa očakávame zaujímavý súboj favoritov celkovej klasifikácie.

Včera 12:09 Ako sledovať naživo Giro d’Italia 2024?

Talianska Grand Tour sa uskutoční od 4. do 26. mája a 176 jazdcov čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

Včera 09:10 Detaily 1. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Giro sa začne relatívne krátkou 136 km dlhou etapou s kopcovitým profilom a dá sa očakávať súboj favoritov celkovej klasifikácie.

03.05.2024 Birell Bikefest 2024: Registrácia testovacích bicyklov je spustená!

Na webe bikefest.biker.sk pristáli prvé testovacie bicykle od značiek CTM, Forbidden, Rocky Mountain, či Wilier, no po prvýkrát si môžete rezervovať na testovanie aj cyklistické tretry. Prinesie ich so sebou Shimano.

Zavrieť reklamu