Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Video: Brendan Howey – Off The Radar

Vždy je zaujímavé sledovať freestylerov na veľkých zjazdových bikoch. Okrem obtiahnutých gatí na ne prinášajú aj nezabudnuteľný štýl, presne ako rider Brendan Howey.   Vo videu plnom pekných záberov si tak užijete okrem trochu downhillu v hmlistom lese ako z rozprávky aj prísne freestyle MTB nakladanie v lokalitách ako Post Office jumps, či na conteste AT's Showdown.
Biker
Video: Brendan Howey – Off The Radar

Vždy je zaujímavé sledovať freestylerov na veľkých zjazdových bikoch. Okrem obtiahnutých gatí na ne prinášajú aj nezabudnuteľný štýl, presne ako rider Brendan Howey.

 

Vo videu plnom pekných záberov si tak užijete okrem trochu downhillu v hmlistom lese ako z rozprávky aj prísne freestyle MTB nakladanie v lokalitách ako Post Office jumps, či na conteste AT's Showdown.

Aktuality

09:30 Demi Vollering vyhrala dve zo štyroch etáp aj celkovú klasifikáciu pretekov Okolo Burgosu.

27-ročná Holanďanka pokračuje v skvelých výkonoch a po víťazstve celkového hodnotenia pretekov Vuelta España Femenina a Okolo Baskicka, si pripísala ďalšiu výhru na pretekoch Okolo Burgosu.

09:16 Sam Bennett vyhral štyri etapy aj celkové hodnotenie na pretekoch Štyri dni Dunkerque.

Okrem dvoch víťazstiev bol Bennett raz druhý a raz tretí. Na druhom mieste skončil celkovo len 22-ročný Francúz Paul Penhoët a tretí bol o rok starší Belgičan Jenno Berckmoes.

08:58 Na Giro d’Italia je dnes deň voľna. Pogačar vedie tak suverénne, že zvyšok Gira môže ísť už len ako tréning na Tour.

V celkovej klasifikácii sú priebežne na druhom a treťom mieste Geraint Thomas a Dani Martínez so stratou necelých sedem minút, takže Pogačarovi už fakticky stačí prísť v bezpečí do Ríma.

Včera 17:33 Nezastaviteľný Tadej Pogačar zaútočil 14 km pred cieľom a suverénne vyhral kráľovskú etapu Giro d’Italia.

Výborným výkonom prekvapil Nairo Quintana, ktorý skončil v 15. etape na druhom mieste a tretí finišoval Georg Steinhauser. Pogačar si výrazne navýšil náskok v celkovej klasifikácii na necelých sedem minút pred Geraintom Thomasom a Danielom Martínezom.

Včera 10:50 Detaily kráľovskej 15. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

S dĺžkou 222 km a prevýšením 5724 metrov ide nielen o najťažšiu vrchársku etapu, ale aj najdlhšiu etapu na tohtoročnom Gire.

Zavrieť reklamu