Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Top 5: Najpozeranejšie bike videá na Youtube

Nemusia byť najlepšie, a dokonca aj najzaujímavejšie. Všetko je o správnej propagácii, vďaka ktorej sa video dostane medzi čo najviac ľudí. Nech už je dôvod popularity akýkoľvek, našli sme pre vás 5 najpozeranejších videí s bikami na Youtube.  
Biker
Top 5: Najpozeranejšie bike videá na Youtube

 

1. 32 030 933 views
Danny MacAskill – Inspired Bicycles

Povedzme si úprimne – trial rozhodne nepatrí medzi najpopulárnejšie disciplíny MTB. Debutové video Dannyho MacAskilla je však nielen najpozeranejším bikovým videom, ale aj najpozeranejším všeobecne športovým videom histórie Youtube. Ak ste toto video nedali aspoň raz na Facebook, rovno si zrušte účet.


 

2. 25 390 751 views
Danny MacAskill – Way Back Home

Ak už internetový fenomén, tak aj viackrát po sebe. Dannyho prvé dlhé video Way Back Home už bolo plne v réžii Red Bull Media House – jedného z mnohých sponzorov, ktorí stáli na jeho podporu po neuveriteľnom online debute v rade. Zachytáva Dannyho cestu z Edinburghu na domovský ostrov Island of Man.


 

3. 14 497 145 views
Biker atakovaný urastenou antilopou

XC-čkár bicykluje africkou stepou, keď tu zrazu ho zboku atakuje dvestokilová antilopa. Fakt tretie najpozeranejšie video na Youtube? Vyzerá to tak… Treba však uznať, že šupu dostane naozaj luxusnú, trochu sa pováľa v prachu a nakoniec ukáže na kameru rozlámanú prilbu. Veľmi dobre viete, že to chcete vidieť…


 

4. 12 069 390 views
Seasons – Whistler Fall segment

Vždy keď zazneli prvé tóny skladby Two Shoes od Cat Empire a na obrazovke zasvietilo na zeleno anodizované Demo, nejeden dospievajúci chlapec si od nadšenia cvrkol. Jedna z najlegendárnejších sekcií z MTB videí je z filmu Seasons z roku 2004, a nájdete v nej mená ako Steve Peat, Thomas Vanderham, či Cam McCaul.


 

5. 9 189 215 views
Prvý BMX triple backflip na svete

Kľúčové slová: Jed Mildon, BMX, prvý triple backflip. V máji 2011 zatočil austrálsky rider zo špeciálneho odrazu s obrovským nájazdom aj dopadom prvý trojitý backflip na biku na svete. Záber z helmy je absolútne z iného sveta, a jeho dokonalo čistý dopad rovnako popiera akékoľvek fyzikálne zákony. Patrí mu piata priečka s niečo cez 9 miliónmi.

Aktuality

Včera 17:18 Julian Alaphilippe bol 130 km v úniku a po 11-kilometrovom sóle a neuveriteľnom výkone vyhral etapu na Giro d’Italia.

Dvojnásobný majster sveta predviedol na Gire jeden z najlepších výkonov v kariére a šéfovi tímu Soudal Quick-Step Patrickovi Lefevereovi, s ktorým mal v úvode sezóny viacero konfliktov, ukázal, že je v skvelej forme.

Včera 12:39 Fabio Jakobsen po páde na Gire končí. Tima Merliera rozhodcovia potrestali za nebezpečný šprint.

Tim Merlier výrazne zmenil dráhu šprintu v hromadnom dojazde 11. etapy Giro d’Italia, za čo ho rozhodcovia odsunuli z pôvodne druhého až na 89. miesto.

Včera 12:16 Detaily 12. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Kopcovitá etapa má 183 km, prevýšenie 2132 m a praje výbušným klasikárom, ale môže sa skončiť aj hromadným šprintom.

Včera 11:54 Video: Nahnevaný Jonathan Milan nadával jazdcovi UAE, lebo si nemohol zobrať tašku s jedlom.

Taliansky šprintér tímu Lidl-Trek si chcel zobrať tašku s jedlom 50 km po štarte jedenástej etapy Giro d’Italia, čo sa mu nepodarilo, keďže na kraji cesty išiel jeden z jazdcov tímu UAE Emirates.

Včera 10:56 Mathieu van der Poel sa chystá na Tour de France. Na Olympiáde pôjde na cestnom bicykli.

Van der Poel sa vyjadril, že logickou voľbou bude sústredenie sa na cestnú cyklistiku. Na Tour pôjde po etapách a bude pomáhať Jasperovi Philipsenovi v šprintoch.

Zavrieť reklamu