Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Ochrana prírody je rovnako dôležitá ako čistý a namazaný bicykel

Obidve myšlienky spája Weldtite, ktorý myslí na tých ktorým nie je ochrana životného prostredia ľahostajná, ale kladú aj dôraz na údržbu svojho bicykla.
Biker

Angličania prichádzajú s kompletným radom pre základnú starostlivosť o bicykel s označením Pure. Produkty sú vyrobené z obnoviteľných zdrojov a biologicky „odbúrateľné“ a najmä čo je pre vás dôležité, sú funkčné.

Teraz už môžete smelo umývať váš bicykel na záhrade, na chalupe v prírode, alebo rovno pred vaším panelákom bez výčitiek „čo na to životné prostredie“. Pure v prvom rade obsahuje prostriedky na dôkladné umytie Bike Wash a Bike Wash Concentrate.

Pre dôkladné odmastenie poslúži Bike Degreaser a môžeme pristúpiť k aplikácii maziva. Na výber máme z olejov na reťaz Dry Lube a Wet Lube, ale nechýba ani klasický Bike Oil.

Čerešničkou je mazací tuk Bike Grease. Samozrejme nemôže chýbať ani prostriedok na dodatočnú ochranu a leštenie Bike Protector.

Preto, ak chcete prispieť k ochrane životného prostredia svojím malým kúskom a pritom dopriať aj svojmu bicyklu skúste niečo z Pure a uvidíte sami. Navyše, rozdiel v cene oproti „klasike“ je pri celom rade Pure minimálny.

Kompletné informácie o tomto rade nájdete na webe made4bike.sk

Vaše komentáre

Aktuality

30.04.2024 Video: Prvé kolo Slovenského pohára XCO v Drozdove poznačili extrémne podmienky na trati.

Pretekári to vôbec nemali ľahké a počas víkendu sa museli vysporiadať s náročnými podmienkami na trati. Dážď, blato a zima skúšali pretekárov, ktorí to naozaj nemali ľahké. Z víťazstva v elitných kategóriách sa tešili poľskí pretekári Filip Helta a Gabriela Wojtyla. Zo slovenských jazdcov skončili najlepšie Matej Ulík na druhom mieste a Tereza Kurnická, ktorá obsadila 7. priečku.

30.04.2024 Tadej Pogačar ide na Giro d’Italia v silnej zostave s jasným cieľom vyhrať ružový dres.

Tím UAE Emirates zverejnil zostavu ôsmich jazdcov pre Giro: Tadej Pogačar, Mikkel Bjerg, Felix Grossschartner, Vegard Stake Laengen, Rafal Majka, Juan Sebastián Molano, Domen Novak a Rui Oliveira.

30.04.2024 Quintanu nazvali „malou zasranou krysou“. Kolumbijčan reaguje na vyjadrenia Gerainta Thomasa a Luka Rowea.

Thomasa a Rowe vyjadrili v podcaste Watts Occurring názor, že Nairo Quintana „by nemal pretekať“. Dôvodom kritiky je jeho pozitívny test na zakázanú látku tramadol na Tour de France 2022.

29.04.2024 Alison Jackson vyhrala v šprinte druhú etapu Vuelta España Femenina, záver poznačili hromadné pády.

Na druhom mieste skončila Blanka Vas (SD Worx – Protime), ktorá sa tiež dostala do vedenia celkovej klasifikácie a tretia finišovala Karlijn Swinkels (UAE ADQ).

29.04.2024 Značka Nike sa stala osobným sponzorom cyklistky Demi Vollering.

„Uvedomujem si svoju úlohu v ženskej cyklistike a ženských športoch všeobecne,“ hovorí o novom partnerstve víťazka Tour de France Femmes.

Zavrieť reklamu