Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Tlačové správy

Rodina Radlerov 0,0% Light sa rozrastá o ďalšie novinky

Do rodiny Radlerov 0,0% Light značky Zlatý Bažant pribúdajú dve obľúbené príchute so zníženým obsahom cukru a nulovým obsahom alkoholu.
Biker

Spríjemnite si ranný beh, posedenie s priateľmi, ale aj blížiace sa letné obdobie s osviežujúcimi novinkami Zlatý Bažant Radler 0,0% Citrón – Baza – Mäta Light a Zlatý Bažant Radler 0,0% Levanduľa & Čierna Ríbezľa Light.

Zlatý Bažant Radler 0,0% Citrón – Baza – Mäta Light v sebe ukrýva dokonalú harmóniu sviežich chutí citróna, bazy a mäty. Toto    100% -ne prírodné ovocné osvieženie obsahuje o 30% menej cukru v porovnaní s klasickou verziou, a to bez obsahu akýchkoľvek umelých sladidiel, farbív alebo konzervantov. Celková hodnota cukru je 6,2 g na 100 ml, čo predstavuje približne polovičné množstvo cukru v porovnaní s „bežnými sladenými nápojmi“. Zlatý Bažant Radler 0,0% Citrón – Baza – Mäta Light je vďaka svojmu prírodnému zloženiu a zníženému obsahu cukru určený pre všetkých aktívnych ľudí, ktorí sledujú zloženie svojej stravy a kladú dôraz na znižovanie podielu cukru.

Názov: Zlatý Bažant Radler 0,0% Citrón – Baza – Mäta Light

Objem: 500 ml

Obsah alkoholu: 0,0 %

Odporúčaná cena v maloobchodných sieťach: 0,92 Eur

Ak preferujete niečo ovocnejšie, máme pre Vás Zlatý Bažant Radler 0,0% Levanduľa & Čierna Ríbezľa Light, ktorá Vás dostane svojou ríbezľovou chuťou. Novinka predstavuje spojenie dvoch nezameniteľných chutí – voňavej levandule a sviežej ríbezle so zníženým obsahom cukru a to až o 30%. Celková hodnota cukru je 4,7 g na 100 ml, čo predstavuje približne polovičné množstvo cukru v porovnaní s „bežnými sladenými nápojmi“. Vychutnajte si 100% prírodný nápoj bez obsahu umelých sladidiel, farbív a konzervantov inšpirovaný tradičnými receptami domácich sirupov našich starých mám.

Názov: Zlatý Bažant Radler 0,0% Levanduľa & Čierna Ríbezľa Light

Objem: 500 ml

Obsah alkoholu: 0,0 %

Odporúčaná cena v maloobchodných sieťach: 0,92 Eur

„Konzumenti sa čoraz viac zameriavajú na zdravý životný štýl, čo odráža aj ich preferencie pri stravovaní a výbere nápojov. Produktový rad Radler 0,0% Light zohľadňuje okrem 100% prírodnosti, nulový obsah alkoholu a znížený obsah cukru a to až o 30% v porovnaní s klasickou verziou. Nechceme robiť kompromisy ani na chuti našich produktov, ani na ich 100% prírodnom zložení, preto sme ubratý cukor nenahradili umelým sladidlom, naše radlery sladíme výhradne prírodným cukrom – sacharózou. Zároveň sme ostali verní príchutiam, ktoré sú inšpirované tradičnými receptami našich starých mám a u našich konzumentov sa tešia veľkej obľube,“ uviedol brand manažér značky Zlatý Bažant Radler Matúš Benža.

Obsah cukru či už v strave alebo nápojoch je dnes veľmi diskutovaný. Radlery Zlatý Bažant obsahujú široké spektrum prírodných cukrov – okrem sacharózy, glukózy a fruktózy obsahujú aj maltózu. Glukóza a fruktóza pochádzajú z ovocných štiav, pričom maltóza, nazývaná aj sladovým cukrom, sa získava priamo z jačmeňa.

Obe novinky sú dostupné v 500 ml plechovkách v maloobchodných sieťach za odporúčanú cenu 0,92 Eur/ks.

Vaše komentáre

Aktuality

15:26 Video: Peter Sagan spadol v úvode prvej etapy Okolo Maďarska, v pretekoch pokračuje.

Len 35 km po štarte došlo k pádu piatich jazdcov, pri ktorom skončil na zemi Peter Sagan a aj ďalší jazdec tímu Pierre Baguette Daniel Vysočan. Zo záznamu pádu to vyzerá, že neutrpeli vážnejšie zranenia v pretekoch pokračujú.

12:48 Video: Najlepšie momenty zo svetového pohára v zjazde vo Fort William zachytené v Sleeper Shreedit.

Už tradične najlepšie zostrihy z pretekov svetového pohára prináša Sleeper, ktorý nevynechal ani prvé kolo zjazdu vo Fort Williame. Toto video baví a je prešpikované skvelými momentmi.

12:03 Detaily 5. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

V poradí tretia etapa, v ktorej sa očakáva dojazd v hromadnom šprinte, má dĺžku 176 km a prevýšenie 2180 m.

11:47 Foto: Peter Sagan na prezentácii pred štartom na pretekoch Okolo Maďarska.

Sagan bude štartovať za slovenský tím Pierre Baguette na maďarských cestných etapových pretekoch, ktoré sa uskutočnia od 8. do 12. mája. Dnešná etapa má necelých 170 km a prevýšenie len 232 m, takže sa očakáva dojazd v hromadnom šprinte.

Včera 17:03 Jonathan Milan predviedol skvelý šprint a vyhral štvrtú etapu Giro d’Italia.

23-ročný Talian vyhral etapu v štýle monumentu Miláno-San Remo pred Kadenom Grovesom a Philom Bauhausom.

Zavrieť reklamu