Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

BIRELL BIKEFEST 2017 už tento víkend!

Siedmy ročník najväčšieho bicyklového festivalu na Slovensku 26. – 28. máj 2017 ǀ Bikepark Kálnica Meteorológovia hlásia na najbližší víkend slnečné počasie, a tak by bola škoda sedieť doma. V Bikeparku Kálnica sa aj tento rok bude konať najväčší bicyklový festival na Slovensku. Na svoje si prídu nielen samotní súťažiaci, ale aj návštevníci.
Biker

Nadšení cyklisti si môžu zmerať svoje sily v jedenástich disciplínach, ktoré preveria ich výdrž, výkon a techniku. Ani tento rok nebudú chýbať najobľúbenejšie disciplíny ako Dual Pumptrack, Dema XC Eliminator, CTM Enduro Race, ktoré sa tento rok zaradí do stredoeurópskej enduro série či celými rodinami obľúbený Kellys Bikefest Maratón. Chýbať nebude ani najextrémnejšia disciplína Garmin SLOPESTYLE s bronzovým statusom Freeride Mountain Bike World Tour! Zaradenie v tejto sérii je zárukou medzinárodnej účasti špičkových riderov, ktorí predvedú svoje najlepšie skoky a polety.

Okrem povzbudzovania majú návštevníci možnosť otestovať rôzne značky a kategórie bicyklov. Tešiť sa môžete na viac ako 460 modelov od 39 značiek. Na testovanie bude tento rok pripravený XC testovací okruh, osem zjazdových a freeride tratí a tiež fourcross a dual slalomová trať. Pre tých, ktorí prídu s vlastným bicyklom, je pripravená úschovňa bicyklov.

Bohatý sprievodný program

BikeFest je celorodinná záležitosť a nezabúda ani na najmenších bikerov. Aj tento rok sa deti, ale aj rodičia môžu opäť tešiť na KENZEL detskú zónu – Kráľovstvo Kolieskovo, ktorá bude v prevádzke od piatka 10:00 hod. do nedele 15:00 hod. Deti si môžu požičať odrážadlá aj detské a juniorské bicykle úplne zadarmo.

Na Birell BikeFeste 2017 môžete zažiť neopakovateľnú atmosféru najväčšieho bicyklového festivalu na Slovensku, a to úplne zadarmo. Na tých, čo aktívne nejazdia, čaká bohatý sprievodný program. Tí, ktorí sa cez deň nezničia na bikoch či povzbudzovaním, dorazia večerné párty s nabitým hudobným line-upom. V piatok BikeFest odpáli hip hopovú zábavu plnú zvučných mien domácej scény ako Vec, Zverina, Bekim či Hafner s Beyuzom. Sobotná Drum&Bassová Trident Night určite nebude zaostávať. Na hlavnom pódiu sa predstaví aj zástupca prvej ligy európskeho drum and bassu B-Complex. Ak vás párty nezláka, v Red Bull TV Cinema si budete môcť vychutnať tie najlepšie bikové filmy. Množstvo sprievodných akcií, stánky s rôznorodým jedlom, živé koncerty a všade prítomní dobre naladení ľudia. Chýba tu vôbec niečo? Áno… vstupné!

Video s najdôležitejšími okamihmi BIRELL BIKEFEST 2016 si môžete pozrieť tu:

Viac informácií nájdete na www.bikefest.sk

Aktuality

Včera 16:43 Birell Bikefest 2024: Registrácia testovacích bicyklov je spustená!

Na webe bikefest.biker.sk pristáli prvé testovacie bicykle od značiek CTM, Forbidden, Rocky Mountain, či Wilier, no po prvýkrát si môžete rezervovať na testovanie aj cyklistické tretry. Prinesie ich so sebou Shimano.

Včera 16:38 Najhoršia bola prvá polhodina. Wout van Aert opisuje pád, pri ktorom utrpel zlomeniny rebier, kľúčnej aj hrudnej kosti.

Van Aert utrpel najhoršie zranenia zo všetkých pretekárov, ktorí skončili na zemi pri hromadnom páde na klasike Dwars door Vlaandren.

Včera 14:14 Foto: Ako to vyzeralo na prezentácii tímov na Giro d’Italia 2024.

176 jazdcov z 22 tímov má za sebou prezentáciu a najbližšie tri týždne ich čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

Včera 13:49 Foto: Tím EF Education musel na Giro d’Italia vymeniť ružové dresy za čierne.

Keďže ružový dres symbolizuje lídra na Gire, americký tím musel zmeniť farbu dresov, aby sa nemýlili s vedúcim jazdcom celkovej klasifikácie.

Včera 11:37 Slovenská polícia spustila absurdnú kampaň: Buď cyklista, nie egoista.

Minulý rok zomrelo na Slovensku 13 cyklistov a došlo k stovkám nehôd. Napriek tomu polícia nevyzýva k ohľaduplnosti vodičov áut voči cyklistom, ale naopak, cyklistov kritizuje už v slogane kampane.

Zavrieť reklamu