Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

POZVÁNKA: Bratislavský MTB maratón už túto sobotu

Bratislavský MTB maratón, jediný cyklistický maratón na území Bratislavy, odštartuje v sobotu 17. júna 2017 z Líščieho údolia. Organizátori sľubujú nielen poriadnu športovú výzvu, ale aj deň, ktorý si užije každý člen rodiny.
Biker

Štart i cieľ pretekov bude v Parku Slovenského národného povstania v bratislavskom Líščom údolí. Ako prví odštartujú o 10.00 hod pretekári na dlhom okruhu.

Kondíciu i technické schopnosti cyklistov preveria dve trate vedúce unikátnym prostredím Devínskej Kobyly.

Elektrobiky sa stávajú čoraz populárnejšími, a preto prirodzene nebudú chýbať ani na Bratislavskom MTB maratóne, kde odštartujú v dvoch kategóriách: PEDELEC a OPEN.

Online registrácia sa oplatí

Aby sa v Líščom údolí stretlo čo najviac priaznivcov cyklistiky, získa každý online registrovaný pretekár kávovar Cafissimo PURE od Tchibo. „Naším cieľom je vytiahnuť na bicykel čo najviac Bratislavčanov. Motivovať ich k jazdeniu sme sa rozhodli aj hodnotným darčekom k štartovnému,“ hovorí Robo Hošták z organizačného tímu. Pre všetkých, ktorí prídu do Parku SNP v Líščom údolí povzbudiť pretekárov, bude pripravený sprievodný program a zóna s detskými pretekmi. Hlavný partner podujatia Športservis umožní bezplatne testovať bicykle značiek Scott a Kellys. Vyskúšať si bude možné aj jazdu na kolobežkách.

ŠTARTOVNÉ

Pri registrácii vopred cez internet 15 € a na mieste 20 €

TRATE

Veľký okruh: 40 km/prevýšenie 1590 metrov

Stredný okruh: 21 km/prevýšenie 810 metrov

www.bratislavskymtbmaraton.sk

Aktuality

Včera 15:34 Video: Prvé kolo Slovenského pohára XCO v Drozdove poznačili extrémne podmienky na trati.

Pretekári to vôbec nemali ľahké a počas víkendu sa museli vysporiadať s náročnými podmienkami na trati. Dážď, blato a zima skúšali pretekárov, ktorí to naozaj nemali ľahké. Z víťazstva v elitných kategóriách sa tešili poľskí pretekári Filip Helta a Gabriela Wojtyla. Zo slovenských jazdcov skončili najlepšie Matej Ulík na druhom mieste a Tereza Kurnická, ktorá obsadila 7. priečku.

Včera 11:45 Tadej Pogačar ide na Giro d’Italia v silnej zostave s jasným cieľom vyhrať ružový dres.

Tím UAE Emirates zverejnil zostavu ôsmich jazdcov pre Giro: Tadej Pogačar, Mikkel Bjerg, Felix Grossschartner, Vegard Stake Laengen, Rafal Majka, Juan Sebastián Molano, Domen Novak a Rui Oliveira.

Včera 11:24 Quintanu nazvali „malou zasranou krysou“. Kolumbijčan reaguje na vyjadrenia Gerainta Thomasa a Luka Rowea.

Thomasa a Rowe vyjadrili v podcaste Watts Occurring názor, že Nairo Quintana „by nemal pretekať“. Dôvodom kritiky je jeho pozitívny test na zakázanú látku tramadol na Tour de France 2022.

29.04.2024 Alison Jackson vyhrala v šprinte druhú etapu Vuelta España Femenina, záver poznačili hromadné pády.

Na druhom mieste skončila Blanka Vas (SD Worx – Protime), ktorá sa tiež dostala do vedenia celkovej klasifikácie a tretia finišovala Karlijn Swinkels (UAE ADQ).

29.04.2024 Značka Nike sa stala osobným sponzorom cyklistky Demi Vollering.

„Uvedomujem si svoju úlohu v ženskej cyklistike a ženských športoch všeobecne,“ hovorí o novom partnerstve víťazka Tour de France Femmes.

Zavrieť reklamu