Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

TIP na Vianočný darček

Kávovary NESCAFÉ®  Dolce Gusto®  sú kvalitné s jednoduchou obsluhou zároveň. K hlavnej filozofii značky patrí okrem prípravy kvalitnej kávy práve dôraz na originalitu a nevšedný dizajn kávovarov. Vďaka profesionálnemu tlaku 15 barov sú jediné kávovary na espresso, ktoré dokážu pripraviť nielen profesionálne espresso s bohatou penou a intenzívnou arómou, ale aj mnohé iné nápoje.
Biker

NESCAFÉ®  Dolce Gusto®  prichádza na predvianočný trh s novým manuálnym kávovarom Oblo, ktorý očarí nielen netradičným dizajnom, ale aj vynikajúcim výkonom. Už na prvý pohľad zaujme jemnými dizajnovými líniami, ktoré obohatia každú kuchyňu prvkom moderného umenia.  Systém kapsúl umožňuje vybrať si zo širokého spektra horúcich i studených nápojov kaviarenskú kvalitu. Klasické manuálne ovládanie kávovaru je veľmi jednoduché – stačí vložiť akúkoľvek kapsulu NESCAFÉ® Dolce Gusto® do pripraveného držiaka a pomocou páčky určiť, či sa bude používať teplá alebo studená voda. K hlavnej filozofii značky NESCAFÉ® Dolce Gusto® patrí okrem prípravy kvalitnej kávy práve dôraz na originalitu a nevšedný dizajn kávovarov. Cena kávovaru je 89,90 eur.

 

NESCAFÉ® Dolce Gusto® na príjemné trávenie sviatkov s moderným umením ďalej prináša vianočné balenie najobľúbenejších variantov kávy a čaju, ktoré je ideálnym darčekom pod stromček.  Vianočné balenie NESCAFÉ® Dolce Gusto® obsahuje celkove 16 kapsúl – 6 espresso šálok, 2 veľké čierne šálky, 4 biele šálky, 1 čaj a 1 kakao.

 

Viac informácií na www.dolcegusto-premium.sk

 

Aktuality

13:53 Biker magazín a Slowatch sa spojili a vytvorili unikátnu kolekciu oblečenia.

Nové oblečenie si môžete kúpiť v bratislavskom obchode Slowatch a bude dostupné aj na bicyklovom festivale Birell BikeFest v Kálnici.

11:19 Thibau Nys vyhral úvodnú etapu Okolo Nórska po skvelom výkone Čecha Mathiasa Vaceka.

V kopcovitej etape s cieľom na vrchole 3,9 km stúpania Voss Resort bol najrýchlejší len 21-ročný Nys, za ktorým skončili na druhom a treťom mieste Ådne Holter a Axel Laurance. Na nórskom etapáku odštartoval aj Wout van Aert, ktorý sa stále zotavuje z početných zranení, ktoré utrpel pri páde v marci.

11:01 Vyhlásenie súťaže: Kto vyhral tretry Trek RSL Knit Road?

Ďakujeme všetkým účastníkom, ktorí sa do ankety zapojili.

Včera 18:22 Tim Merlier porazil v šprinte Jonathana Milana a dočkal sa druhého víťazstva na Giro d’Italia.

Líder bodovacej súťaže Jonathan Milan finišoval na druhom mieste pred tretím Kadenom Grovesom.

Včera 10:23 Birell BikeFest 2024: Zoznam všetkých testovacích bicyklov.

Vyberte si z viac ako 300 testovacích bicyklov od 27 značiek. Birell BikeFest sa uskutoční počas víkendu na prelome mája a júna.

Zavrieť reklamu