Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Detský festival zábavy a zdravia

Deťom už skončili prázdniny a školy im otvorili svoje brány. Netreba však zúfať, pretože aj v septembri na nich čaká veľa zábavy.
Biker

Klinika MEDANTE Vás v spolupráci s BE cool Kids Academy pozýva dňa 15. septembra 2015 na námestie pri EUROVEA. Zažite s deťmi najväčší detský festival plný hier, kúziel, zábavy a zdravia. V čase od 11:00 do 17:00 na vás čaká bohatý program, ktorým Vás bude sprevádzať Adela Banášová.

V súčasnosti množstvo detí trpí nedostatkom pohybu a nesprávnym stravovaním. Rodičia získavajú informácie často len za pomoci internetu a majú množstvo nezodpovedaných otázok. Preto sa Klinika celostnej medicíny MEDANTE a BE cool Sport Kids Academy rozhodli usporiadať podujatie, na ktorom rodičom i deťom hravou formou ukážu, ako pripraviť zdravé maškrty a ako správne cvičiť. Deti sa vyšantia v kreatívnych a zábavných cvičeniach pod dohľadom profesionálnych trénerov z BE cool Sport Kids Academy, ktorí pre deti pripravili Školu kotrmelca, Jumping kids, Kreatívne dieľničky, Family challenge a mnoho iných súťaží.

O zábavu sa ďalej postarajú spevák Miro Jaroš, kúzelník s balónovou show, detské divadlo, tanečníci z ASSOS Nelux, majstri bojových umení Nikita Hammer a Roman Volák, pripravená je detská škola varenia, zahráme si Footgolf – najrýchlejšie rastúci šport na svete a mnoho ďalšieho. Nebude chýbať detská módna prehliadka, autogramiáda športovcov a známych osobností a tombola s hlavnou cenou víkendovým pobytom pre celú rodinu v hodnote 450 €.

Rodičia sa od odborníkov dozvedia všetko o zdravom psycho-motorickom vývoji dieťaťa a budú môcť využiť odborné poradenstvo v oboroch ortopédia, podológia a bio-mechanika, fyzioterapia, naturopatia a pediatria. Tieto a ďalšie služby už na Klinike MEDANTE využili aj Adela Banášová, Nela Pocisková, Jaroslav Halák, basketbalový reprezentant Martin Rančík, hráči slovenskej hokejovej a futbalovej reprezentácie, triatlonista a olympionik Jan Čelůstka a mnohí ďalší.

BE cool Sport Kids Academy trénuje a podporuje deti a malých športovcov. Spoločnosť BE cool každoročne organizuje väčšinu bežeckých podujatí na čele s Bratislavským maratónom. V súčasnosti otvára športové centrum pre deti v EUROVEA. Vďaka patrí všetkým partnerom, ktorí akoukoľvek formou prispeli k uskutočneniu Detského festivalu zábavy a zdravia. Neváhajte a príďte stráviť skvelý deň plný hier a súťaží, ktoré deti naučia zdravému životnému štýlu. Zdravá strava a cvičenie nabijú energiou celú vašu rodinu.

Aktuality

12:09 Ako sledovať naživo Giro d’Italia 2024?

Talianska Grand Tour sa uskutoční od 4. do 26. mája a 176 jazdcov čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

09:10 Detaily 1. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Giro sa začne relatívne krátkou 136 km dlhou etapou s kopcovitým profilom a dá sa očakávať súboj favoritov celkovej klasifikácie.

Včera 16:43 Birell Bikefest 2024: Registrácia testovacích bicyklov je spustená!

Na webe bikefest.biker.sk pristáli prvé testovacie bicykle od značiek CTM, Forbidden, Rocky Mountain, či Wilier, no po prvýkrát si môžete rezervovať na testovanie aj cyklistické tretry. Prinesie ich so sebou Shimano.

Včera 16:38 Najhoršia bola prvá polhodina. Wout van Aert opisuje pád, pri ktorom utrpel zlomeniny rebier, kľúčnej aj hrudnej kosti.

Van Aert utrpel najhoršie zranenia zo všetkých pretekárov, ktorí skončili na zemi pri hromadnom páde na klasike Dwars door Vlaandren.

Včera 14:14 Foto: Ako to vyzeralo na prezentácii tímov na Giro d’Italia 2024.

176 jazdcov z 22 tímov má za sebou prezentáciu a najbližšie tri týždne ich čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

Zavrieť reklamu