Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!

Scud cyklokrosová raketa

Vyvážená geometria ponúka dostatok obratnosti, akcelerácie a rýchla jazda je tomuto stroju vlastná.
Biker
Scud cyklokrosová raketa
Rám v neprehliadnuteľnom farebnom prevedení pôsobí sviežim dojmom. Kónická hlavová trubka presne nadväzuje na masívne ramená vidlice. Pri pohľade zhora je krásne vidieť zúženie spodnej trubky za hlavou, ktorá potom plynule prechádza v rozšírenie v stredovom púzdre. Tuhosť tejto partie je zásadná, čo sa odrazilo i v napojení reťazových vzpier čo najbližšie k okrajom stredového púzdra. Kvalitne spracované pätky doplňujú sedlové vzpery kruhového profilu, samozrejme s potrebným esovitým prehnutím kvôli navýšeniu schopnosti pohlcovať nárazy. Čiastočne vnútorné vedenie riadiacich laniek má zvýraznené vstupy do rámov.

Bicykel vyzdvihuje použitie hydraulických kotúčových bŕzd značky Shimano, tuhých kolies DT Swiis s kombináciou so skvelými 32mm plášťami ktoré vás v teréne podržia, či karbónový sedlovka vlastnej komponentovej značky. Výkon je podporený tuhým rámom a pri jazde zo sedla potom masívne ramená vidlice ponúknu kvalitnú oporu. Ovládateľnosť na ceste je bez najmenších problémov. Pokiaľ vás cyklokros oslovuje, alebo len chcete cesťáčik na hydraulických kotúčovkách, na ktorej môžete preletieť poľnú cestu a tuhší rám je pre vás alfa omegou, je cyklokrosová raketa SCUD zaujímavou alternatívou.

Technické špecifikácie

Rám: Al 6061 T6 D.B. Vidlice: Carbon Kliky: FSA Gossamer 36 / 46 Brzdy: Shimano BR-RS785 Riadenie: Shimano Prehazovačka: Shimano Ultegra Presmykač: Shimano Ultegra Kolesá: DT Swiss R24 db Spline Plášte: Maxxis Mud Wrestler, 33C Kazeta: Shimano Ultegra 11– 28 Sedlo: Fi’zi:k Aliante VS Sedlovka: Extend Carbon Riadítka: FSA Gossamer Predstavec: FSA Gossamer Hmotnost: 9,87 kg Cena: 54 999 Kč

Aktuality

17:38 Tadej Pogačar nedal šancu súperom už po tretíkrát a na Giro d’Italia dosiahol etapový hetrik.

Pogačar vyhral horskú ôsmu etapu pred Danielom Martinezom a Benom O’Connorom.

Včera 19:10 Tadej Pogačar suverénne vyhral prvú časovku na Giro d’Italia a zvýšil náskok vo vedení celkovej klasifikácie.

Na druhom mieste skončil Filippo Ganna a tretí najrýchlejší bol Magnus Sheffield.

Včera 10:37 Detaily 7. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

40-kilometrová individuálna časovka sa končí stúpaním a očakáva sa ďalší súboj favoritov celkovej klasifikácie, do ktorého sa však určite zapojí aj Filippo Ganna.

09.05.2024 Mark Cavendish vyhral druhú etapu Okolo Maďarska. Sagan sa do šprintu nezapojil a Martin Voltr ide do žltého dresu.

Skvelú prácu odviedol opäť český jazdec slovenského tímu Pierre Baguette Cycling Martin Voltr, ktorý sa druhý deň po sebe dostal do úniku a vďaka bonusovým sekundám na prémiách sa dostal do vedenia celkovej klasifikácie.

09.05.2024 Pelayo Sánchez porazil v šprinte úniku Alaphilippa a vyhral šiestu etapu Giro d’Italia.

Julian Alaphilippe finišoval na druhom mieste pred Lukeom Plappom. Ružový dres drží aj naďalej Tadej Pogačar.

Zavrieť reklamu