Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Birell Bikefest 2023: 5 dôvodov, prečo sa registrovať na Festina BikeFest Maratón do 25. mája 2023

Už o pár dní nás čaká jeden z najkrajších cyklomaratónov na Slovensku. Prečítajte si päť dôvodov, prečo by ste sa naň mali registrovať do 25. mája 2023!
Matúš Bušík
Birell Bikefest 2023: 5 dôvodov, prečo sa registrovať na Festina BikeFest Maratón do 25. mája 2023

Birell Bikefest 2023 je za dverami a s ním aj jeden z najobľúbenejších slovenských maratónov. Ak sa na preteky prihlásite ešte dnes, dostanete štartové číslo s vašim menom.

Ak sa na preteky prihlásite ešte dnes, ušetríte si nielen peniaze, ale aj čas potrebný na vypisovanie formulárov v nedeľu ráno pred pretekmi. A hlavne na to nezabudnete a nebudete sa musieť registrovať na poslednú chvíľu.

A nielen to, prečítajte si ďalších 5 dôvodov, prečo sa registrovať už dnes.

1. Nové trate

Tento rok sa môžete tešiť opäť na nové, lákavé trate, pričom sme zvážili ich dĺžky a množstvo. Po prvýkrát si môžete vybrať až zo štyroch tratí:

  • Veľký okruh: 53,6 km/prevýšenie 1 787 metrov
  • Stredný okruh: 38,6 km/prevýšenie 1 328 metrov
  • Malý športový okruh: 22,4 km/prevýšenie 754 metrov
  • Detský okruh: 3,6 km/prevýšenie 95 m

2. Špeciálne kategórie

Ako obvykle môžu na Festina BikeFest Maratóne štartovať elektrobicykle v dvoch kategóriách (PEDELEC s max. výkonom 250 W a obmedzovačom rýchlosti na 25 km/h. & OPEN, ktoré túto normu spĺňať nemusia). Po prvýkrát sme na kálnický MTB maratón zaradili kategóriu GRAVEL. S vaším gravel bicyklom môžete štartovať na strednom okruhu 38,6 km.

3. Nádherná príroda

Celé okolie bikeparku v Kálnici ponúka čarovné výhľady a naozaj stojí za to. Tento rok spoznáte prostredie Považského Inovca a nielen to – dostanete sa k ikonickej rozhľadni na Panskej Javorine.

4. Skvelý zážitok za málo peňazí – registrácia TU!

Na Festina BikeFest Maratón sa môžete registrovať online a výhodnejšie. Nielenže ušetríte 10 € na štartovnom, ušetríte aj čas ráno na registrácii, ktorý môžete stráviť rozcvičkou a nie vypĺňaním osobných údajov.

Navyše, parkujete úplne zadarmo pri bikeparku. My pre vás chystáme krásne štartovacie balíčky a pri dojazde do cieľa dostanete jedlo a nealko pitie. To vás čaká aj na občerstvovačkách. Toto + skvelý zážitok dostanete len za 20 € (pri online registrácii). A navyše – ak sa registrujete do štvrtka, 25. mája 2023 do polnoci, získate aj štartové číslo s vaším menom. Najkrajšiu spomienku!
⇒ REGISTRUJTE SA HNEĎ TERAZ!

5. Bicyklový festival naokolo

A teda, počas prvého júnového víkendu sa v Kálnici ani zďaleka nekoná len MTB cyklomaratón. Koná sa najväčší bicyklový festival nielen na Slovensku, ale aj v blízkom zahraničí – Birell BikeFest! 13. ročník obľúbeného podujatia prinesie dokopy 8 súťažných disciplín, expozónu s viac ako 50 stánkami a vystavovateľmi (nielen) zo sveta bicyklov, možnosť testovať viac ako 200 bicyklov od približne 20 značiek, skvelé jedlo, super atmosféru a všetko to, čo bikeri a cyklisti milujú. Nenechajte si ho ujsť ani tento rok!

Aktuality

17:14 Po Cape Epic potvrdzujú Števková s Krahulcovou výbornú formu aj na pretekoch 4 Islands, kde sú priebežne na 3. mieste (+ galéria).

Slovenské duo pretekárok Janka Keseg Števková s Martinou Krahulcovou nastúpili do ďalších etapových pretekov dvojíc, tentokrát v Chorvátsku na podujatí 4 Islands. V pretekoch sa im darí a zatiaľ v každej etape skončili na vynikajúcom 3. mieste!

16:30 Video: Toto je trať 2. kola svetového pohára XCO v brazílskej Araxá.

Minulý týždeň odštartoval seriál svetového pohára v horskej cyklistike podujatiami XCC a XCO v brazílskej Mairiporã. Pretekári mali niekoľko dní na oddych a doladenie formy a už počas soboty a nedele sa môžeme tešiť na druhé kolo svetového pohára.

15:58 Juan Pedro López je celkovým víťazom pretekov Okolo Álp, poslednú etapu vyhral Aurélien Paret-Peintre.

26-ročný Španiel si pripísal na talianskych etapových pretekoch svoje prvé profesionálne víťazstvo, keď vyhral tretiu etapu, a zároveň sa stal po prvýkrát víťazom celkovej klasifikácie.

11:13 Fotogaléria: Ako Peter Sagan jazdil aj varil na tréningovom kempe vo Finale Ligure.

„Takto dobre som sa necítil už asi 10 rokov,“ povedal Peter pri našej poslednej spoločnej večeri. „Som naozaj rád, že sme sa tu stretli takáto skvelá partia a dúfam, že sa takto ešte stretneme.“

10:49 Lukáš Kubiš vyhral Pardubické kritérium, druhý skončil Štoček.

Kubiš pokračuje v úspešnej sezóne víťazstvom kritéria v Pardubiciach, na ktorom skončil druhý ďalší Slovák Matúš Štoček a tretí finišoval víťazov český tímový kolega z Elkov-Kasper Daniel Mráz.

Zavrieť reklamu