Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Novinky

Lepší každý deň so sériou cyklopočítačov Edge 540 a Edge 840

Cyklistické počítače už dávno neukazujú len smer a trasu. Sú to plnohodnotné tréningové nástroje, ktoré vám pomôžu pri dosahovaní vašich cieľov.
Matúš Bušík
Lepší každý deň so sériou cyklopočítačov Edge 540 a Edge 840

Bohaté na funkcie, ale stále dostatočne kompaktné cyklopočítače Garmin. Nové náhľady na váš výkon, pokročilé mapové funkcie a solárne dobíjanie pre cyklistov, ktorí chcú jazdiť dlhšie a trénovať lepšie.

Séria Edge® 540 a Edge® 840 sú najnovšie GPS cyklistické počítače, ktoré kombinujú širokú škálu tréningových metrík založených na výkone, vrátane jedinečného, komplexného koučingu zameraného na osobné ciele každého jednotlivého cyklistu, vylepšenú navigačnú podporu a smart pripojené funkcie.

Nové modely so solárnym dobíjaním navyše poskytujú cyklistom ešte dlhší čas jazdy s výdržou batérie až 32 hodín pri náročnom používaní alebo až 60 hodín v úspornom režime.

Funkcie, o ktorých by mal vedieť každý cyklista

•    Cyklistické schopnosti a požiadavky na trasu: Identifikujte silné a slabé stránky cyklistu a pripravte sa na požiadavky konkrétnej trasy so zameraním tréningu na vybrané oblasti.

•    Cielené adaptívne tréningy: Či už jazdíte na bicykli vo vnútri alebo vonku, jazdci dostávajú  denné odporúčané tréningy a tréningové výzvy pripravené na základe ich tréningového zaťaženia, regenerácie a požiadaviek na nadchádzajúce podujatie.

•   Stamina (výdrž): Monitorujte a sledujte úrovne námahy v reálnom čase počas jazdy, aby ste pomohli ovplyvniť tréningové úsilie alebo videli, ako dlho dokážete udržať súčasné tempo.

•    Plánovač stúpani ClimbPro: Zobrazte si zostávajúce stúpanie a jednotlivé úseky stúpania počas voľnej jazdy bez navigácie. Pred tým ako vyrazíte si vyhľadajte stúpania priamo na vašom Edge alebo v aplikácii Garmin Connect.

•   Multi-band GNSS: Cyklisti môžu ľahko nájsť cestu so zvýšenou presnosťou určovania polohy prostredníctvom viacpásmovej technológie GNSS. Navyše, Edge 540/840 funguje dobre v náročných prostrediach, ako je napríklad hustá vegetačná prikrívka, alebpo mestské prostredie.

•   Solárne dobíjanie: Sklo Power Glass™ na solárnych modeloch predlžuje životnosť batérie až na 60 hodín v režime šetrenia batérie, čím poskytuje cyklistom až 25 minút za hodinu počas jazdy cez deň (predpokladá slnko s intenzitou 75 000 lux)

Viac na webe edge.garmin.sk

Aktuality

30.04.2024 Video: Prvé kolo Slovenského pohára XCO v Drozdove poznačili extrémne podmienky na trati.

Pretekári to vôbec nemali ľahké a počas víkendu sa museli vysporiadať s náročnými podmienkami na trati. Dážď, blato a zima skúšali pretekárov, ktorí to naozaj nemali ľahké. Z víťazstva v elitných kategóriách sa tešili poľskí pretekári Filip Helta a Gabriela Wojtyla. Zo slovenských jazdcov skončili najlepšie Matej Ulík na druhom mieste a Tereza Kurnická, ktorá obsadila 7. priečku.

30.04.2024 Tadej Pogačar ide na Giro d’Italia v silnej zostave s jasným cieľom vyhrať ružový dres.

Tím UAE Emirates zverejnil zostavu ôsmich jazdcov pre Giro: Tadej Pogačar, Mikkel Bjerg, Felix Grossschartner, Vegard Stake Laengen, Rafal Majka, Juan Sebastián Molano, Domen Novak a Rui Oliveira.

30.04.2024 Quintanu nazvali „malou zasranou krysou“. Kolumbijčan reaguje na vyjadrenia Gerainta Thomasa a Luka Rowea.

Thomasa a Rowe vyjadrili v podcaste Watts Occurring názor, že Nairo Quintana „by nemal pretekať“. Dôvodom kritiky je jeho pozitívny test na zakázanú látku tramadol na Tour de France 2022.

29.04.2024 Alison Jackson vyhrala v šprinte druhú etapu Vuelta España Femenina, záver poznačili hromadné pády.

Na druhom mieste skončila Blanka Vas (SD Worx – Protime), ktorá sa tiež dostala do vedenia celkovej klasifikácie a tretia finišovala Karlijn Swinkels (UAE ADQ).

29.04.2024 Značka Nike sa stala osobným sponzorom cyklistky Demi Vollering.

„Uvedomujem si svoju úlohu v ženskej cyklistike a ženských športoch všeobecne,“ hovorí o novom partnerstve víťazka Tour de France Femmes.

Zavrieť reklamu