Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Inzercia

Uvex je späť vo World Tour a prináša špeciálnu kolekciu aj pre vás

Matúš Bušík
Uvex je späť vo World Tour a prináša špeciálnu kolekciu aj pre vás

Špičkový belgický cyklistický tím Intermarché-Circus-Wanty a jeho hviezdy Biniam Girmay, Rui Costa a Louis Meintjes majú na sebe produkty „made in uvex“!

Jeden z najlepších tímov UCI World Tour, ktorý minulý rok skončil v TOP 5 svetových rebríčkoch cestnej cyklistiky, jazdí v prilbách a okuliaroch uvex.

Okrem profíkov WorldTour jazdí s uvexom aj nový juniorský tím Circus-ReUz-Technord a cyklocrosový tím Tormans Cyclo Cross Team.

www.uvexsports.sk/team-uvex/

„Neustále hľadáme čo najvýkonnejšie vybavenie. S prilbami uvex máme vážnu výhodu, pretože patria medzi najaerodynamickejšie na svete. Osobne som presvedčený, že bezpečnosť musí byť pri vývoji prilby na prvom mieste a som rád, že toto je priorita aj pre uvex.“ Louis Mintjes – profesionálny cestný cyklista.

Profesionálne vybavenie pre každého

Produkty sú síce špeciálne vyrobené pre Word Tour, no pokojne ich môžete mať aj vy.

Cestné cyklistické prilby so skvelým odvetrávaním pre najťažšie horské etapy, optimálnou aerodynamikou v šprinte a dokonalým aero tvarom pre dosiahnutie najlepšej rýchlosti.

Uvex Rise CC

Ľahká cestná cyklistická prilba uvex rise cc s dvojitou inmould konštrukciou.

Štíhly aerodynamický tvar je ideálny pre rýchle šprinty, dlhé úseky do kopca či rozhodujúce časovky.

Cena: 139,95 €

Uvex Race 9

Novo vyvinutá cestná cyklistická prilba uvex race 9 inteligentne kombinuje aerodynamiku s optimálnou ventiláciou a bezpečnosťou.

Cena: 289,95 €

Uvex Sportstyle 236

Zrkadlové XXL sklo s kategóriou s2 poskytuje veľmi široké zorné pole.

Súčasťou setu je vymeniteľné číre sklo s0 s priepustnosťou svetla 100%, ktoré je vhodné pre použitie pri zlej viditeľnosti či za tmy.

Cena: 169,95 €

Uvex Pace one V

Polorámové  fotochromatické okuliare so zrkadlovým sklom, ktoré sa plne prispôsobí  v každom počasí.

Ultraľahké okuliare s technológiou uvex variomatic® za pár sekúnd automaticky mení tmavosť skiel podľa svetelných podmienok v rozsahu s1 – s3.

Cena: 189,95 €

Uvex Sportstyle 231

Zrkadlové XXL sklo okuliarov poskytuje veľmi široké zorné pole. Sklá okuliarov sú odolné voči zahmlievaniu vďaka uvex supravision® vrstve.

Cena: 159,95 €

Uvex Lgl 49 P

Polarizačné zrkadlové sklá s technológiou uvex polavision® absorbujú rozptýlené svetlo a chránia zrak pred rušivými odleskami od lesklých povrchov.

Cena: 69,95 €

Uvex Lgl 51

Lifestylové slnečné okuliare uvex lgl 51 so zrkadlovými sklami a hranatým dizajnom.

Samozrejmosťou je 100% ochrana pred UVA, UVB  a UVC žiarením až do 400 nm vlnovej dĺžky.

Cena: 59,95 €

Sprevádzajte tím ICW na najväčších cyklistických pretekoch na svete a aj na instagramovom kanáli @uvexslovakia a @uvexcycling.

www.uvexsports.sk

Aktuality

Včera 12:09 Ako sledovať naživo Giro d’Italia 2024?

Talianska Grand Tour sa uskutoční od 4. do 26. mája a 176 jazdcov čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

Včera 09:10 Detaily 1. etapy Giro d’Italia 2024: Dĺžka, prevýšenie a najväčší favoriti.

Giro sa začne relatívne krátkou 136 km dlhou etapou s kopcovitým profilom a dá sa očakávať súboj favoritov celkovej klasifikácie.

03.05.2024 Birell Bikefest 2024: Registrácia testovacích bicyklov je spustená!

Na webe bikefest.biker.sk pristáli prvé testovacie bicykle od značiek CTM, Forbidden, Rocky Mountain, či Wilier, no po prvýkrát si môžete rezervovať na testovanie aj cyklistické tretry. Prinesie ich so sebou Shimano.

03.05.2024 Najhoršia bola prvá polhodina. Wout van Aert opisuje pád, pri ktorom utrpel zlomeniny rebier, kľúčnej aj hrudnej kosti.

Van Aert utrpel najhoršie zranenia zo všetkých pretekárov, ktorí skončili na zemi pri hromadnom páde na klasike Dwars door Vlaandren.

03.05.2024 Foto: Ako to vyzeralo na prezentácii tímov na Giro d’Italia 2024.

176 jazdcov z 22 tímov má za sebou prezentáciu a najbližšie tri týždne ich čaká 21 etáp s celkovou dĺžkou 3 408 km a prevýšením 44 650 metrov.

Zavrieť reklamu