Pridajte sa k predplatiteľom

Biker.sk

ZÁMOK K ROČNÉMU PREDPLATNÉMU ČASOPISU BIKER IBA ZA 19,80€!
Helmy

Test: Fullface prilba Bluegrass Legit

Prilba Bluerass Legit ponúka kombináciu priaznivej ceny a kvalitnej konštrukcie s prepracovanými detailmi.  
Hodnotenie: 4/5
200
Matúš Bušík
Test: Fullface prilba Bluegrass Legit

Aj keď na bezpečnosti by sa nemalo šetriť, Bluegrass ponúka za výhodných 200 eur kvalitnú a bezpečnú prilbu a jej kúpou určite nespravíte chybu. Ceny za top prilby v tejto kategórii prevyšujú aj dvojnásobok ceny prilby Legit.

Jej škrupina je z kompozitu zo sklenených vlákien s EPS vnútornou vložkou, pričom konštrukcia spĺňa bezpečnostné normy ASTM F1952-15 a ASTM F2032-15.

Po nasadení na hlavu je pocitovo veľmi pohodlná a dobre prilieha vďaka vhodne tvarovanej komfortnej výstelke. Za jazdy drží pevne na svojom mieste, odvetrávanie je na dobrej úrovni a chránič brady nie je stiesnený.

Prilba je samozrejme kompatibilná so zjazdovými okuliarmi a zorné pole nie je ničím rušené. Okuliare sa dajú pohodlne „odložiť“ pod šilt, aj keď nie je polohovateľný.

Aby ste mohli doladiť prilbu k svojmu biku alebo outfitu, je dostupná v štyroch farebných, viac-menej neutrálnych kombináciách, z ktorých sa nám najviac páčil testovaný variant.

V balení je dodávané aj praktické odvetrané vrecko na prepravu prilby.

www.zookee.cz

Aktuality

Včera 16:01 Kompletne hliníková prehadzovačka? Vivo Cycling ukázali, na čom pracujú.

V súčasnosti dominujú trhu s pohonom a radením dve obrovské spoločnosti Shimano a Sram. To však nebráni menším spoločnostiam pokúsiť sa zabojovať o svojich zákazníkov. S klasickým dizajnom zrejme v tejto konkurencii neuspejete a tak prichádza Vivo Cycling s kompletne hliníkovou prehadzovačkou.

Včera 15:05 Canyon predstavil Neuron:ONfly, ide o vôbec prvý ľahký e-bike nemeckej značky.

Na jeho zostavenie využili v Canyon ľahký motor Bosch Performance Line SX, a tento bickykel má hmotnosť 19,1 kg.

24.04.2024 Kultová značka bicyklov Kona je na predaj.

Do problémov sa dostal ďalší veľký a svetoznámy výrobca bicyklov Kona Bikes. Táto pôvodne kanadská značka bola ústrednou v cyklistickom boome počas 90. rokov. Aktuálne však prechádza turbulentným obdobím s neistou budúcnosťou.

24.04.2024 Preteky Okolo Slovenska prevedú jazdcov z Podunajskej nížiny až po Tatry a nový je okrem trate aj ich termín.

68. ročník medzinárodných pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční od 26. do 30. júna. Pozostávať bude z úvodnej tímovej časovky a následných štyroch etáp. Svoju účasť v pretekoch potvrdili tri tímy World Tour a sedem profesionálnych kontinentálnych tímov a desať kontinentálnych tímov, ktoré sa pobijú o UCI body.

24.04.2024 Preteky 1. kola KENNY Slovenského pohára v endure na Baťovych trailoch v Partizánskom sú zrušené.

Organizátori museli k tomuto kroku pristúpiť, kvôli šíreniu sa afrického moru ošípaných v tejto a v priľahlých lokalitách.

Biker hodnotenie

Skvelý: jednoznačne najlepší vo svojej triede
Veľmi dobrý: jeden z najlepších na trhu
Dobrý: odvedie si svoju prácu
Priemerný: ničím výnimočný
Podpriemerný: istým spôsobom nevhodný
Slabý: radšej si nájdite niečo iné
Nebezpečný, hlúpy alebo oboje dokopy
Zavrieť reklamu